"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
The Curious Case of Keanu Reeves. Yaşlanmayı geçtim, adam gençleşmiş 14 yıl içinde.
Merak edip IMDB'ye baktım eski filmlerine. Çocukken izlediğim bir film vardı, iki kafadar genç başına gelen kazalarda her seferinde ölümden falan kurtuluyorlardı ama Azrail ile iddialara falan giriyorlardı, komedi. :) Meğersem Keanu imiş oynayan: http://www.imdb.com/title/tt0101452/ :D
Çok eğlenceli ve matrak bi'filmdi o : ) Speed,The Devil's Advocate,The Matrix,Constantine filmlerini ayrı severim :D Al Pacino ve Robert De Niro'nun başrollerinde olduğu Heat filmi için Val Kilmer'ın rolü için ondan önce Keanu'ya teklif göndermişler ama reddetmiş nedendir bilinmez
These are the films that user OnurDemirci has seen.