AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 ekran kartı fiyat/performans önerisi
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

GoaL-KeePeR 2
Üye

Turkey
İleti 391

İletim - 24/10/2011 :  01:31:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar kısaca sorunumu anlatayım:
pc toplamak için yaklaşık 2 aydır paramı biriktiriyorum, arkadaşımın da yardımıyla ekran kartı hariç bütün parçaları kafamda oturttum bi ekran kartında karar kılamadım, sizin tavsiye edebileceğiniz f/p bakımından üstün, 200-250 tl arası(belki biraz daha fazla) ekran kartı varsa buradan yazarsanız çok makbule geçer.

düşündüğüm olay şu: 1024 768 çözünürlükte crysis 2'yi full veya bazı ayarlar orta bazıları yüksek olacak şekilde açıp iyi performans alabileceğim bi kart istiyorum. crysis 2'yi yüksek ayarda açabiliyosa zaten diğerlerini rahat rahat oynarım o konuda kafam rahat.

ileride çıkabilecek oyunları yüksek ayar oynatmaması veya dx11 olayı fazla önemli değil bu arada.

şimdiden sağolun.

If you really want to see Mary, you should just die... But you might be heading to a different place than Mary, James.

sheriat
Seçkin Üye

Turkey
İleti 651

İletim - 25/10/2011 :  20:33:51  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
sana tavsiyem kartların çekirdek hızlarına ve veri yollarına bak, 700 mhz ve 256 bit altında kartlara pek bulaşma.

verdiğin fiyat aralığı ortalama ve iyi kartlar arsında tam eşik noktası. biraz daha üstüne 300-350 aralığına çıkabilseydin mükemmel kartlar önerebilirdim ama bu fiyata da senin söylediğin şekilde crysis 2 yi tamamen high hatta ultra detailde rahatça çalıştırabilecek kartlar var.

örneğin.

http://www.hepsiburada.com/Liste/timesaver-geforce-gts250-1gb-256bit-ddr3-hdmidvivga-ekran-karti/productDetails.aspx?productId=bd130886&categoryId=204

http://www.hepsiburada.com/Liste/powercolor-ax4850-amd-radeon-hd-4850-1gb-256bit-ddr5-ekran-karti/productDetails.aspx?productId=bd130668&categoryId=204

http://www.hepsiburada.com/Liste/his-6790-fan-1gb-256bit-gddr5-native-hdmidl-dvidp-pcie-01-his-016-01050-ekran-karti/productDetails.aspx?productId=bd130658&categoryId=204

Not: Linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Acı Çekmek Özgürlükse Özgürüz İkimizde
Sayfanın En Üstüne Git

GoaL-KeePeR 2
Üye

Turkey
İleti 391

İletim - 25/10/2011 :  23:34:31  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
sheriat saolasın crysis 2'yi senin dediğin gibi yüksek ayarlarda çalıştırabilecek bi kart ismi versen çok güzel olur, bu kart konusunu nerdeyse 2 haftadır düşünüyorum arkadaşımla konuşuyorum hâlâ bi karara varamadım bu şekilde de varamıycam gibi zaten fazla donanım bilgim de yok... yani senin tavsiyene göre almayı planlıyorum bi kart ismi söyle direk alıyım onu :D

dediğim gibi 1024 768 ekranda oynıycam(belki sonra bi büyük boy ekran alırım ama daha fazlası da değil). eğer crysis 2'yi dediğin gibi ultra high'da (AA ve AF kapalı olsa da olur) çalıştırabilecek o fiyat aralığında bi kart varsa ilk önceliğim odur. daha üstü için para harcamak istemiyorum şu an için.

tekrar saolasın cevabını bekliyorum.

If you really want to see Mary, you should just die... But you might be heading to a different place than Mary, James.
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 26/10/2011 :  12:28:01  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
sheriat da olmasa napacağız bilmiyorum valla. :)
Sayfanın En Üstüne Git

sheriat
Seçkin Üye

Turkey
İleti 651

İletim - 26/10/2011 :  21:52:17  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hocam işin aslı ben herzaman nvidiadan yanayım, özellikle bu son rage oyununda ati kartların problem çıkarması beni ati kartlardan iyice soğuttu.

yukarıda yazdığım kartlar içerisinde sana geforce gts250 yi rahatlıkla önerebilirim. Fiyat performans açısından gayet hesaplı. 197 liraya bence kaçırılmayacak bir kart.

Altuğ hocam bilakis asıl siz olmasanız biz ne yaparız.

Acı Çekmek Özgürlükse Özgürüz İkimizde
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 27/10/2011 :  00:16:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bizlik bir şey kalmadı pek artık. Sosyal medya, forumları öldürmeye başladı desem az demiş olurum, çoktan öldü bile forum sistemi. Çok büyük forumlar yaşıyor artık. Onun dışında herkes aradığını sosyal medyadan ediniyor sanırım.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000