AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 ekran kartı fiyat/performans önerisi
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

sheriat
Seçkin Üye

Turkey
İleti 651

İletim - 27/10/2011 :  19:52:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
sonuna kadar haklısın, tıpkı gerçek hayatta nasıl ki insani ihtiyaçlar dönem dönem değişiyor ve gelişiyor ise, bu internet ortamı için de geçerli, irc programları ve icq larla sohbet edip, aynı anda onlarca kişi yazıştığımız forumlar geride kaldı. Şimdi facebook, twitter, youtube, google zamanı ve sanırım uzun sürede böyle gidecek gibi duruyor.

Fakat her ne olursa olsun bu site burada olduğu sürece bende buradayım. :)

Acı Çekmek Özgürlükse Özgürüz İkimizde
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 28/10/2011 :  12:41:18  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Heyt be, "vefalı üye" olarak değiştirmek lazım senin statüyü. :D
Sayfanın En Üstüne Git

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 30/10/2011 :  12:05:51  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Noktayı koyalım ozaman, 250 Tl civarına bundan daha iyi bir bulunamaz, hele ki 67xx lerin fiyatında iken

http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/powercolor-ax6850-1gbd5-dh-hd6850-gddr5-1gb-256bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=50536

İnternet mağazasında stokta yok, ancak içlererdeki mağazaların stoğuna baktığınızda bir iki mağaza hariç hepsinde stokta bu ürün.

Saygılar :)

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git

sheriat
Seçkin Üye

Turkey
İleti 651

İletim - 30/10/2011 :  21:54:05  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ceberruh önerdiğin kart gerçektende bu fiyata alınabilecek en iyi kart, fakat stokta yok aynı kartın xfx versiyonu 25 tl farkla burada :

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/xfx-hd-685x-zcfc-hd6850-gddr5-1gb-256bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=56704#allImages

Ya o değilde millete buradan akıl veriyorum fakat ben bile daha hangi kartı alacağımı şaşırdım 6850 mi gtx 460 mı kararsızım :)

Acı Çekmek Özgürlükse Özgürüz İkimizde
Sayfanın En Üstüne Git

GoaL-KeePeR 2
Üye

Turkey
İleti 391

İletim - 31/10/2011 :  22:37:24  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
öncelikle cevaplar için saolasınız benim aklımda zaten şu kartlar vardı (çok uzun araştırmalar yaptım) :

hd6850
hd5770
HD6750

şimdi bu 3 karttan birisini seçicem daha fazla da kafa yorucak bişey yok bu konuda, yalnız tek bi sorum kaldı bu sistemi en ucuz şekilde nasıl kapatabilirim. vatan bilgisayarın indirimlerinden yararlanmak için hangi şartları yerine getirmek gerek, kredi kartı falan lazımmı bunlar hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
kredi kartımız yok ve parayı peşin vericem büyük ihtimalle (belki bi akrabamdan kart ödünç alabiririm ama düşük ihtimal) vatan bilgisayardan mı almalıyım yoksa herhangi bi bilgisayarcıdan alırsam daha mı ucuza gelir?

cevaplar için teşekkürler, saygılar.

If you really want to see Mary, you should just die... But you might be heading to a different place than Mary, James.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000