|
Yazar |
Konu  |
sheriat
Seçkin Üye

Turkey
İleti 651 |
İletim - 27/10/2011 : 19:52:37
|
sonuna kadar haklısın, tıpkı gerçek hayatta nasıl ki insani ihtiyaçlar dönem dönem değişiyor ve gelişiyor ise, bu internet ortamı için de geçerli, irc programları ve icq larla sohbet edip, aynı anda onlarca kişi yazıştığımız forumlar geride kaldı. Şimdi facebook, twitter, youtube, google zamanı ve sanırım uzun sürede böyle gidecek gibi duruyor.
Fakat her ne olursa olsun bu site burada olduğu sürece bende buradayım. :) |
Acı Çekmek Özgürlükse Özgürüz İkimizde |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 28/10/2011 : 12:41:18
|
Heyt be, "vefalı üye" olarak değiştirmek lazım senin statüyü. :D |
 |
|
ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640 |
|
sheriat
Seçkin Üye

Turkey
İleti 651 |
|
GoaL-KeePeR 2
Üye

Turkey
İleti 391 |
İletim - 31/10/2011 : 22:37:24
|
öncelikle cevaplar için saolasınız benim aklımda zaten şu kartlar vardı (çok uzun araştırmalar yaptım) :
hd6850 hd5770 HD6750
şimdi bu 3 karttan birisini seçicem daha fazla da kafa yorucak bişey yok bu konuda, yalnız tek bi sorum kaldı bu sistemi en ucuz şekilde nasıl kapatabilirim. vatan bilgisayarın indirimlerinden yararlanmak için hangi şartları yerine getirmek gerek, kredi kartı falan lazımmı bunlar hakkında bilgi verirseniz sevinirim. kredi kartımız yok ve parayı peşin vericem büyük ihtimalle (belki bi akrabamdan kart ödünç alabiririm ama düşük ihtimal) vatan bilgisayardan mı almalıyım yoksa herhangi bi bilgisayarcıdan alırsam daha mı ucuza gelir?
cevaplar için teşekkürler, saygılar. |
If you really want to see Mary, you should just die... But you might be heading to a different place than Mary, James. |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|