AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 ekran kartı fiyat/performans önerisi
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

sheriat
Seçkin Üye

Turkey
İleti 651

İletim - 31/10/2011 :  23:50:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Vatan bilgisayarın indirim kampanyası başta sadece internet üzerindendi fakat daha sonra mağazalarında da yüzde 20 indirim (daha önce yüzde 25 di) yapıldığını duydum. Şu ana kadar gördüğüm en hesaplı fiyatlar vatanda, fakat sana tavsiyem elindeki listeyi alıp birçok yere götürüp fiyat alman yönünde. Bizim burada (bursa) vatan, gold, mediamarkt, elektroworld, teknolojix, gibi oem ürün satan marketler bolca ben de o yüzden üşenmeden hepsine gidip fiyat alıyorum en hesaplısı hangisiyse oradan alıyorum. Gerçi bu mağazalara illaki gitmene gerek yok internet sayfaları üzerinden de fiyatları öğrenebilirsin fakat bulunduğun yerde o ürünün stok durumunu da kontrol etmelisin.

O bilgisayarcı dediğin dükkanlarda daha ucuza bulabileceğini zannetmiyorum, çünkü o dükkanların senden hiç kar almadan satmaları durumunda bile büyük marketlerden daha ucuza vermeleri mümkün değil.

Acı Çekmek Özgürlükse Özgürüz İkimizde
Sayfanın En Üstüne Git

GoaL-KeePeR 2
Üye

Turkey
İleti 391

İletim - 05/11/2011 :  23:10:49  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
saolasınız herşey için bu arada listeyi kafamda şu şekilde yeniledim : hd6850 - hd6790 - hd5770 bunlardan birini alıcam.
yalnız bi sorum daha var, ekran kartının markası kalitesini fazla etkiler mi, yani performans, ısınma, garanti süresi vb. açısından çok büyük farklar olur mu? çünkü en yüksek ve en düşük fiyatlı marka arasında azımsanmayacak fiyat farkları var genelde.

If you really want to see Mary, you should just die... But you might be heading to a different place than Mary, James.
Sayfanın En Üstüne Git

sheriat
Seçkin Üye

Turkey
İleti 651

İletim - 07/11/2011 :  12:02:22  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Şahsen bildiğim kadarıyla aynı model kartın markalar arasında çok büyük farklar göstermediğini düşünüyorum. Sonuçta yonga setleri aynı, sadece üreticiler frekanslarıyla oynayıp ufak hız aşırtmaları yapıyor, markadan markaya değişen diğer şeyler ise dediğin gibi kullanılan soğutma üniteleri ve kullanılan malzemenin kalitesi. Genel kanı pahalı olan daha iyidir şeklinde ama bu demek değil ki ucuz olan kötü. Powercolor, Sapphire , Asus, Xfx bunların hepsinin arasında fiyat farkı var ama hepsi da kaliteli markalar.

Acı Çekmek Özgürlükse Özgürüz İkimizde
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000