AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Sinema & Tiyatro
 Troy 'Spoiler İçerir' (İzlemeyenler okumasın)
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 7

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 24/05/2004 :  17:04:00  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Bonex tarafından yazılan:

Akıl almaz hatalar

Truva Kralı'nın Aşil'in çadırına geldiği sahnede Hektor'un kuzeni yağmur altında otururken birden inanılmaz bir görüntü ekranda yansıyor. Film ekibinden birinin gölgesi çadırın üzerine düşüyor ve daha sonra bu kişi gayet sakin kalkıp gidiyor.

Bir sahnede hemen her atın üzengilerle dizginlendiği görülüyor. Oysa üzengi 4. yüzyılda icat edildi.

Antik Yunan'da savaşçıların hiçbiri bıyıklı değilken Truva Savaşı'ndakiler nedense daha o dönemlerden bu akıma uymuş.

Hektor'un Truva Savaşı'nın başladığını Truva halkına haber vermekiçin seslendiği sahnede askerlerden "yaşa" nidaları yükseliyor. Kalabalığa baktığımızda herkesin kıpırdamadan baktığını görüyoruz.

Hektor, bir gece yarısı kaçmaya çalışan Helen'i durduruyor. Helen gözyaşlarına boğulmuş, gözleri şişmiş, kanlanmış ve yaşlar yanaklarından akıyor. Arkasını döndüğünde ise daha makyajını yeni yapmış, pırıl pırıl parlayan gözlerle bakan bir Helen görüyoruz.

Postiş düştü, saç göründü

Hektor'u canlandıran ve saçları gerçek hayatta oldukça kısa olan Eric Bana'nın Roma dönemine uygun olması için saçına ek yapılmış. Hektor'un Aşil ile savaşmak için babasına veda ettiği sahnede postiş kayıyor, kısa saçlar alttan olduğu gibi görünüyor.

Grekler'in Truva kapılarına dayandığı sahnede gölgelerin yeri sürekli değişiyor. Bir sağa, bir sola oynayan gölgeler seyirciyi bile yoruyor.

Hektor'un Aşil ile savaşmaya gitmek için hazırlandığı sahnede Helen Hektor'un solunda duruyor. Ama Hektor kalktığında Helen bir anda arkasında yürürken görülüyor. Bir anda tekrar yanına geçiyor.

Gündüz gözüyle ay

Aşil'in annesiyle kumsalda yürüdüğü sahnede gündüz gözüyle ay çıkmış.

Güneş bir sahnede batıdan doğuyor.

Truvalılar'ın kaçış sahnesinde lamaları görüyoruz. Lamalar bilindiği gibi sadece Latin Amerika'da yaşar.

Aşil Hektor'un direğe bağlanmış kuzenini bulmak üzere çadırına gidiyor. Kızın elleri direğe arkasından bağlanmış. Bir sonraki sahnede ellerini önünde görüyoruz.

KAYNAK : E-Kolay.net

Vay be ne inceleme yapmış adamlar
Sayfanın En Üstüne Git

scorpionfa
Seçkin Üye

Turkey
İleti 585

İletim - 28/05/2004 :  10:32:55  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Biraz geç olsada bende izleme fırsatını bulabildim. Aslında böyle bir hikayeyi konu alan bir filmde iyi ya da kötü taraf diye bir şey yapılmasını yanlış görüyorum. Sonuçta bu bir savaş.. Biri çıkarları için savaşır diğeri toprağını korumak için... Her neyse sonuçta adamlar filmde yunanlılar kötü, truvalılar iyi tarafmış gibi göstermişler.
Archillies (Aşil) olayına gelince. Ben bu adamı bir terminatörden farksız gördüm. Ölüm makinası, duygusuz, kararsız ne yapacağını bilmeyen bir kişilik olarak gösterilmiş.

HL2 Stats:
http://hl2mp.tsgk.com/index.php?mode=playerinfo&player=405730

TF2 Stats:
http://steamcommunity.com/id/scorpionfa/stats/TF2
Sayfanın En Üstüne Git

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 01/06/2004 :  20:29:32  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet sana katılıyorum.Archillies çok gıcık,iyi bi sopa atmak lazım
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 02/06/2004 :  17:03:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence Brad Pit bu karakteri çok iyi canlandırmış. Adam resmen ölümsüz tavırları sergiliyor )) Tabiiki Hector'u öldürmesi antipatik gözükmesine neden olmuş olabilir ama içinde bulunulan durumdan dolayı yapılan hareket çok normal.
Sayfanın En Üstüne Git

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 02/06/2004 :  19:21:38  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Şimdi Archillies bence çok kendini beyenmiş. Brad Pitt'te gelince bence de Archillies karakterini iyi canlandırmış.(Aslında şöyle bi düşünüyorum benim kuzenimi öldürseler bende dalarım)
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 7 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.09 Snitz Forums 2000