Mesajı yazdığım sıralarda irc'yede bağlıyım ama akşam girermiyim bilemiyorum. Sende bana şu adjurution büyüleri nelerdi bir hatırlatta nasıl bir karakter yarattığını anlayayım. CEP olayı ise NWN için tamamı oyuncular tarafından hazırlanmış bir genişleme paketi. Oynaman için oyunun tescilli sitesi Bioware'den linke tıklayıp indirmen gerekiyor. Yaklaşık 200Mb boyutlarında bir dosya.
yok abi ben o kadar dosyayı nasıl indireyim yaw.abjurution büyüleride shield, endure elements, seni taşa çeviren büyü gibi kalkan ve adamını geliştiren(hani kimisi strengh'i arttırıyo kimisi dex) o tür büyüler.ben bu mesajı yazdığım zaman irc'deyim ve krondorla konuşuyom.sende gelde konuşak yav.
Koruma olayı bir yere kadar iyide oyunun ilerilerinde baya bir zorlar. 2. exp'ını oynadınmı bilmiyorum ama sonda çıkan devil arkadaş baya bir kasmıştı. Sadece kendini korumaya uğraşırken rakiplere nasıl hasar veriyorsun çok merak ettim. Ayrıca 200Mb dosya indirmede birşey yok. Yakındaki bir net kafeye git dosyanın adını ve bulunduğu yeri belirt. Eminimki adamlar sana o dosyayı indirir ve münasip bir ücret karşılığında cd'yede çekerler.
summon ve familiar sayesinde.ayrıca benim büyücünün çok güzel magic wandı var.+2 bonus veriyo ve ateş etkisi filan yapıyo.onun dışında evocution ve necromancy büyüleri var.onları da focus yaptınmı tamamdır.
abi ben en kısa zamanda onu indirecem sen bana adresi verirmisin?