AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Sacred - Dungeon Siege - Neverwinter Nights
 neverwinter nights hakkında..
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

omersinan
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 22/05/2004 :  08:52:13  Bilgileri Göster  omersinan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
rappier kardeş ben nwnvault'tan indirmeye başladım 200mb'yi belki akşama biter.
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 22/05/2004 :  21:28:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hayırlı olsun )) üzme kendini bir ara irc'de buluşur konuşuruz ))
Sayfanın En Üstüne Git

omersinan
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 28/05/2004 :  17:04:12  Bilgileri Göster  omersinan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaş ben hafta içi bilgisayarı açamıyorum şu anda %35 olmuş durudmda ve ben bi yerde kaldım çıldıracam
benim wizard 17.level oldu.adamım mükkemmel herşeyiyle.hele +6 int veren kask nefis.neyse ben underground level 2'deyim ortada bi kapı var kapının yanında 4 direk.onlara bişi takman gerekiyo.ben hepsine gereken anahtarları yandaki odalardan topladım(sonuncusu acayip zordu).oralara yerleştirdim sonra hepsinden ışık çıkmaya başladı ama hiçbişey olmuyo.ortada da bi havuz var.baze canavar çıkıyo filan.hiçbişe olmuyo ama takıldım kapı açılmıyo?
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 29/05/2004 :  00:31:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Orada yapman gereken çıkan ışıkların sıralamasına uygun olarak sütunların hızasındaki zincirleri çekmek. Sırayı doğru olarak uygularsan kapı açılıyor ve kapının ardındaki mumya ile kapışıyorsun.
Sayfanın En Üstüne Git

omersinan
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 29/05/2004 :  07:21:52  Bilgileri Göster  omersinan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ışıkların sıralaması??hani şu ortadaki havuzun üzerindeki ışığı mı diuosun?eğer onu diyosan o hep ya yeşil ya sarı gösteriyo.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000