|
Yazar |
Konu  |
melih1989
Üye

Turkey
İleti 5 |
İletim - 17/12/2005 : 20:00:35
|
2005 te alıp 2015e kadar oynatmak istiyosanız ricardo montolivodan vazgecmeyin aduyu alın cok iyi gelişme gösterio pc min dandikliği yüzünden 2011'e kadar gelebildim ama altyapıya özen gösterin tim howard, John O'shea, Rio ferdinand, A.Nesta (31 yasındada olsa formunda), Heinze, kaka, C.ronaldo, totti, david pizarro, Santa cruz(rooney),van nistelrooy(miccoli) ne yalan söyliim hayattımda gördüğüm en kadrolardan birisi  |
MeLiH |
 |
|
kalmer0
Yeni Üye
İleti 1 |
İletim - 18/12/2005 : 13:42:31
|
4-4-2 taktiğinde GK:F.Costanzo(RİVER)*** DF:Lucio-Bedoya(kol)-Milito-Tchangai MF:R.Castillo***-Pisculichi***-Molina(Braathen)-F.Sales FW:C.Delgado-C.Tevez |
 |
|
ibrahimovic
Üye

Turkey
İleti 9 |
İletim - 18/12/2005 : 14:38:03
|
KADRO(FM 2005)JUVENTUS
kaleci:buffon
defans: bonera(thuram) cannavaro(luliano) legrottaglie(ferrandi) zambrotta(brindelli)
ortasaha: hatem ben arfa(kapo) ballack(riquelme) vieira(diego) camoranesi(mario alberto santana)
forvet:
robinho(eto'o ibrahimovic(haracio peralta) |
İMZA ATMAYI BİLMİOM PARMAK BASSAM OLU MU???? |
 |
|
muco10
Üye

Turkey
İleti 9 |
İletim - 06/11/2007 : 13:45:05
|
Benim kadrom bu;( takımım boston UNT englantwo leugdan aldım Şampiyonlar ligini bile kazam dım 6 döemdir bu takım dayım ama ben sözleşmem bitince baska takıma gidecem)
GK:Rame ve Gomez
DC:Oliger,Song,Alex ve Mexes
DL:R.Carlos ve Risse
DR:Puyol ve Cafu
MC:De Jhon,Hugaina,Pennant,Müller
FF ve SS:van Persie,Nonda,Kuranyi,Whenk
al benim kadrom |
>££#HavuÇ££#$>$$ |
 |
|
chessmaster
Üyeliği Kilitli
İleti 0 |
İletim - 24/11/2007 : 09:29:30
|
benim kadro (fm08); (bu kadro 372milyon avroluk)
GK: Peter Cech , Sebastian Frey DR:lorenzo de silvestri ve isviçreli behrami DC:Pepe,Tery DL:Lahm ve Ashley cole ML:malouda ,Payet (aslında bir forvet oyuncusu ama fena oynamıyor AML pozisyonunda),robinho,David jimenez Silva MR:Shaun-wright phips,Arjan Robben,Wesley Sneijder MC:Montovilo,Rosina,Vander vaart,lampard AMC:(bu pozisyon da adam oynatacaksanız tabiki maxi rodrigez) FC:Sergio Agüero(şuan değeri 35,000,000),David Villa,Celsinho |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|