|
Yazar |
Konu  |
scorpionman
Yeni Üye

Turkey
İleti 1 |
İletim - 03/12/2007 : 18:32:57
|
benim kadro kalede:Buffon DEFANS:PUYOL WALTER SAMUEL STAM ROBERTO CARLOS ORTA SAHA:SALİHAMİDZİC BALLACK RONALDİNHO DECO FORVET:MİDO(TODOROV) VE PİZARRO |
 |
|
Fm_savas
Üye

Turkey
İleti 3 |
İletim - 21/01/2008 : 21:11:19
|
GK : Michael rensing DR : Lee sims DC : TiTus BrambLe DC : Rio Ferdinand DL : Jose Julıan De La CuesTa DMC : Fredy Guarin MR : David BeckHam MC : RonaLdinho ML : aLex AMC : GrisaLes FC : ShoLa ameobi
BU KADRO EFSANE BE YENEN ÇIKMADI DHA :) |
Ricardo.quaresma |
 |
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 26/01/2008 : 16:56:25
|
İlk yıl klasik CM08 - Fenerbahçe kadrosuna yalnızca McGeady ve Mauro Zarate'yı alıp, 12 milyon harcayarak işe başladım. Sağ kanada yakın oynayan forvet için de ilk yıl için Kezman ideal. Bu kadro eğer bulacağınız uygun taktikle iyi bir uyum yakalarsa, şampiyonlar ligi dahil tüm kupaları ilk yıldan alabilirsiniz. Benzeri bir kadro kurmak isteyen arkadaşlar için: 5 yıl sonunda McGeady 30 milyonla en pahalı oyuncu, Zarate de 15 - 20 milyon arasında bir fiyatla en pahalı Striker olabiliyor. Daha marka futbolcuları kadronuzda barındırmak istiyorsanız da bu dönemde bir McGeady - C. Ronaldo ve Zarate - L. Messi takası üstüne bir kaç milyon eklemek zorunda kalsanız da mümkündür. Ancak kadro kaliteniz düşeceğinden bu takası tavsiye etmem. İkinci yıl Kezman'ı, Deivid'i, Semih'i, Deniz Barış'ı.. satarak toplam 10 milyon elde ettim. Bu paraya transfer için gereken 16 milyonu da ekleyince 26 milyon elde ediyoruz. 18 milyon da Quaresma'yı almak için yeterli. Quaresma'yı Kezman'ın oynadığını FR'ye monteliyoruz. Üçüncü yıl artık yaşlanmış olan Buffon ve Lampard'ı almak için tam zamanı, toplam 20 - 25 milyona bu transferler de tamamlanıyor. Dördüncü yıl tüm transfer parasını harcamak mecburiyetinde olsanız da Edu'yu 4 - 5 milyona satıp yerine John Terry'i alıyoruz. Beşinci yılda 10 milyona filan Gerard'ı alarak kadroyu tamamlıyoruz. Beş yıl sonunda Carlos da 36 - 37'sini göreceğinden yerine yeni bir transfer yapmak mecburiyetinde kalabilirsiniz. Bağlantıda bir arızanın olduğu şu son iki günde CM08'e merak sararak böyle bir kadro kurdum, sonra da bıraktım..
NoT: Bir de, yabancı statüsü sorunu olduğu için (hayret bana hiç sorun açmadı, da kadro da o kadar yabancıyı görünce şimdi aklıma geldi.) aşağıdaki kadroyu kurmak pek mümkün değil tabi.. Bu durumda elimizde bulunan Türk futbolculara, sadece, ilk yıl, uygun bir fiyata alacağınız Arda Turan'ı da ekleyerek.. Çıkardığımız yabancılar yerine kadroya kaynaştırabiliriz. Form düşüklüğü, cezalar, sakatlıklar derken bu pek bir sorun yaratmayacak zaten. İster istemez en çok 6+1 yabancı kullanabildiğinizi fark edeceksiniz.
GK - Buffon DR - Önder Turacı DC - Diego Lugano DC - John Terry DL - Roberto Carlos MC - Gerard MC - Lampard AMC - Alex FR - Ricardo Queresma FL - McGeady S - Mauro Zarate
İyi oyunlar.. :) |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 27/01/2008 : 01:38:34
|
Yahu, kariyer yapmak isteyen yok mu? FM 08'de |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
FearOfThEDarK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 970 |
İletim - 06/03/2008 : 12:03:46
|
NUNEZ B.KORKMAZ İ.TORAMAN SALCİDO KALSTROM EDMUNDO SERKAN BALCI İBRAHİM AKIN SERHAT AKIN FATİH TEKKE YOULA(KESİN ALIN BİR SEZONDA 35 GOL)
BEŞİKTAŞIM 4 SEZONDA 4 LİG 3 TURCUP 1 CL 1 UEFA 2 SUPER CUP FİNALİ AMA DAHA HİÇ KAZANAMADIM |
OyunSitesi- Yazar
Taze Kan (: |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|