|
Yazar |
Konu  |
whiteraistlin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 330 |
İletim - 12/06/2004 : 10:36:49
|
Biz arkadaşlarla internet kafe'ye bir tek Battlefield 1942 maçları için antrenman yapmaya gidiyorduk, yoksa evimde Kablonet'im, bilgisayarım var. Kafede toplanmanın tek yararı herkesin gelmesiydi, internet'te millet cıvıyordu çünkü.
Ama İnternet Kafe'lerin hali cidden kötü. Hadi Ankara'da Sanal, Cafede.net gibi internet kafeler belli, saygın yerler en azından ama artık memleketimizin her sokağında, izbe bir dükkanda "İnternet Kafe" olarak adlandırılmış bir yer göreiliyorsunuz. İçeriden gelen sesler ise hep aynı; "Dust kuruyom!", "abi köprü altı!", "abi Brüt bang (brit -britain- bank, Ultima Online)a gel", "kim bu aim kullanan şerefsiz?"... |
For there is no pain greater than thine. For there is no gain, but the fury inside.
Yunus Emre Bakiler Oyunsitesi-Yazar yebakiler@oyunsitesi.gen.tr |
 |
|
ne-o
Üye

Turkey
İleti 34 |
İletim - 13/06/2004 : 14:36:59
|
Hehe bu sesler hakkaten de aynı. Ben uzun zamandır internet cafeye gitmiyorum ama bence çok saçma bu oyun yasağı. Öyle çocuklar etkilenicekse barlardaki gibi yaş sınırlaması koysunlar oyun için. Ayrıca herkes evinden oynayamaz bu multileri. Walla şu lise son bi bitsin ilk işim ADSL almaktır.. |
Only you are the life among the dead |
 |
|
Avaris
Yönetici

Turkey
İleti 1976 |
İletim - 13/06/2004 : 16:50:37
|
Internet Cafeler, genelde Oyun Cafe olarak hizmet veriyor. Eskilerin Atari Salonlarının yeni temsilcileri. Ve benim bildiğim yanında bir veli bulundurmadıkça 18 yaşın altına zaten yasaktır.
Onun dışında bir Internet Cafenin oyun oynatmasının yasak olduğunu sanmıyorum. Olsa olsa ek bir ruhsat gerekiyordur ve belki çoğunda bu yoktur. |
Deniz Turgut Yazar |
 |
|
Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848 |
İletim - 13/06/2004 : 21:56:43
|
Bu konu hakkında fazla düşünmeyede gerek yok zaten. Yıl sonuna kadar pek çok net cafe kapanır. Bunuda nereden çıkartıyorsun demeyin. HL2 ve Doom3 çıktığında hangi cafe tüm bilgisayarlarını upgrade edip 300-400 dolarlık ekran kartları alabilecek?? Tabiiki bunu yapanlar çıkar ama geri kalanları birer birer piyasadan silinir. |
 |
|
By prince
Seçkin Üye

Turkey
İleti 546 |
İletim - 30/06/2004 : 11:46:36
|
Bu yasak bana biraz saçma gelsede çokta mantıksız değil.Çünkü gerçekten çocukların bütün paraları cafe'ye gidiyor.Ama umarım bu işin sonu evde de şiddet içeren oyun oynanmayacaktır diye bir yasaya gitmez. |
By prince |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|