Counter gibi oyunların silaha özendirdiği konusundaki düşünceleri saçma (hatta aptalca) bulmakla beraber her önüne gelenin internet kafe açmasına da karşıyım. Belirli bir bilgisayar sınırı getirilsin kardeşim yaaa. Birde yaşı 13 sınırına düşürdüler. Şu en az 16 yada 17 olsa daha iyi olur. İnternet kafelerde (kafe diyecem ben. Cafe yazmam yazamam.)oyun oynama yasağı gibi saçma bir kuralı koyan insanlarada ayrıca saygılar. Ben o polisleri oyun oynamadan da vuruyorum..... Eyvah sırrım açığa çıktı. Hemen cesetleri saklayayım sonrada gider biraz GTA atarım....
Saçlarımı dikince aynı bu adamın saçları gibi oluyor.Arkadaşlardan biri fotoğrafımı görünce abi angel fotoğrafı üzerinde oynamışsın dedi yaa bu kadar olur :D
tamam bunları ben de kabul ediyorum ama bir de şu açıdan düşünmek lazım : belki de şu an da silaha ilgi duyan gençler counter gibi oyunları oynayıp bu duygusunu bastırıyor. yani silaha doyuyor ve bu amacından vazgeçiyor. Bence bu yasayı hazırlayanlar olayları tamamen araştırarak yasa çıkarmalıdır. Zaten bunu İstanbul , Ankara gibi büyük kentlerde uygulamaya konabileceğine pek zannetmiyorum. Adamların evindeki bilgisayarın sistemi çok iyi ama kafedeki bilg.ların bu kadar iyi olmamasına karşın kafeyi tercih ediyor. Neden ? Çünkü orada arkadaş var. Çünkü yanındaki adamla oynuyorsun..
Saygısızlık etmiş olmassam bişey söylemek istiyorum bence bu gençler silah duygusunu bastırmak değilde arttırıyor olabilirler(yani ben böyle düşünüyorum)
Saygısızlık etmiş olmassam bişey söylemek istiyorum bence bu gençler silah duygusunu bastırmak değilde arttırıyor olabilirler(yani ben böyle düşünüyorum)
Olabilir . Ben de senin gibi düşünüyorum . Sadece bir fikir daha ortaya attım . Ama bence büyük şehirlerde bu yasayı fazla uygulayamazlar. Yoksa yanlış mı düşünüyorum ?