Mesela ' o bölüm çok kolay neden geçemedi ? :) yada ' o bölümde şunları şunları yapman gerekiyor yoksa geçemezsin... hatta ' evet o bölümü geçmek çok zordur orada bende baya zorlanmıştım. belki ' o bölümde bug var o yüzden geçilemiyor şu şifreyi kullanırsan sorunun çözülür. OLABİLİR yinede ' hangi bölümde kaldığını anlatmazsan nasıl cevap verebiliriz... EN İYİSİDİR.
Ceyhun wizard ile oynamayı sevdiysen birde Monk'u denemeni tavsiye ederim. Çıplak elle dragon dövmesi gereçekten çok güzel oluyor :))
evet arkadaşlar sonunda shadows of the underntidede yeni bir wizard ile başladım ve o karakterle hordes of the underdarki bitirdim.işte size oyundan tavsiyelerim
öncelikle kesinlikle oyunun ilk compaignini oynamayın.kesinlikle berbat.ilk başları güzel olsada sonradan zor ve karışık görevler sıkıyor..
oyunun en yeni patch'ini kesinlikle intirin(1.62)
oyunu zorlanmadan oynamak istiyorsanız ve ben multiclasslarla uğraşamam bi karakterle başlayıp oyunu onunla bitirmek isterim diyorsanız kesinlikle wizard'i tavsiye ederim ve skill ve featlari acarken KESİNLİKLEEEE -----KESİNLİKLEE-----(İYİCE GÖZÜNÜZE GİRSİN DİYE YAZDİM) RECOMMENDE seçeneğine basmayınnnnnnn. çok salak skill ve featlari aciyor kesinlikle yapmayın.zaten eğer iyi bir rpg oyuncusu değilseniz(benim başlangıcım gibi) en az 7-8 kere başlarsınız bu oyunu en iyi şekilde oynamak içinn.
eğer mulltclass ve karışık skillerle uğraşırım ve bundan zevk alırım diyosanız kesinlikle Bard, Red Dragon Diciple ve Arcane Archer olmanızı tavsiye ederim..Tabii bir de elf..
oyundaki hancmanlarinizle konuşmayı ve cantalarını düzenlemeyi kesinlikle unutmayın.eğer hordes of the underdarki oynamıssanız onların sizden daha fazla ise yaradığını bilirsiniz..
eğer ben oyunda büyülerle uğraşamam önüme geleni oldurmek isterim derseniz kesinlikle Barbarian olmanızı tavsiye ederim.Ama bence Paladin daha iyi sadece birazcı büyüsü var paladinin..
bu arada yazim yanlışlarını lütfen görmemezlikten gelin. nwnde yazarken türkçe karakterler olmadığı için böyle alıştım..
abi oyuna başlarken bir kıllık yapmıştım ve intel le con s abanmıştım wisdom la charisma ya neredeyse hiç vermedim sonuç = lvl 9 um ve 65 hp var :) diğerirnin son halinde bile böle bir şey yoktu .npc lerle pek iyi anlaşamıyorum belki ama zaten oyunun onlarla iyi anlaşmadanda bitirebiliyoruz onları iyi yoldan adam edemedim mi tehdit ediyorum yine aynı şey oluyor lawful good ollan birine yakışmıyor ama ne yapıyım oyun bu yönden bence kötü yani bir karaktere iyi davrasnanızda kötü davrasnsanızda bişiy değişmiyor bu açıdan tam bir rpg diyemiyorum souç hep aynı ...
--- rappier monk la ejdarhayı çıplak ellemi dövüyorsun ??? :O o ne biçim monk yaw
ömersinan bende göüşlerine katılıyorum recoommed ilk başlarda iyi oluyor (bilmeyenler için) ama sonra saçmalamaya başlıyor bence skilleri vermeden önce ne işe yaradıklarıı iiyce okumak gerek yoksa alakasız şeyler çıkıyor
bu arad stat ler 8 str 10 dex 18 cons 19 int(!!!) 10 wis 13 char lvl 10 85hp çok iyi itemler buldum ruby crosbow aldım elime üzerimde bir sürü eşya var bakalım ne olacak
Monk'lar herhangi bir zırh ve silah kullanmazlar... çıplak elle ve zırhsız dövüşürler. Dex puanları yüksek ve dex bonusları fazladır... Olaya bu açıdan bakınca silah kullanmak yerine çıplak elle kapışmak daha faydalı olur. Büyücü için verdiğin statların çok dengesiz olduğunu belirtmek isterim. Dex bonusun yüksek olması her zaman önemlidir ve cons'a o kadar puan vermen çok yanlış... Bu dağılım ileride başına dert olur şimdiden söyleyeyim :)