AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Sacred - Dungeon Siege - Neverwinter Nights
 Nwn sorun???
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 6

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 09/08/2004 :  21:56:08  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Karakter tavsiyesi ?? oyunu nasıl oynamak istediğine bağlı... Geçende söyledim ben oyunu şu anda monk ile oynuyorum. BaldursGate'teki bir class'a benziyor (hangi class olduğunu unuttum. adam hiç zırh giyemiyordu ve çift katana kullanıyordu... ayrıca kullandığı bir skill ile belirli bir süre max vurabiliyordu) Baldurs'ta oynayamamıştım bari burada benzer bir karakterle oynayayım dedim.

Bana kalırsa sağlam bir paladin sana baya uyar :) öyle ortamda kutsal kutsal milleti kesersin. Yada benim hoşlanarak oynadığım diğer bir karakter olan barbarian ilede oynayabilirsin. İşte bu karakterde charisma, int yada wis vermene gerek yok. Yüklen str, dex ve cons'a gerisini boşver. Skill olarakta taunt ve greataxe olayına yüklendinmi olay bitiyor... Birde ileride dispel atan bir axe buldunmu (ki bende bu tip silah var) karşında durabilecek kimse kalmaz :) ....
Sayfanın En Üstüne Git

Milamber
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1412

İletim - 10/08/2004 :  13:14:35  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ben yakına girmeyi pek sevmiyorum demiştim ya oyunda kasıyor arada beni kesin götürürler :) paladin uyardı aslındada yaklaşamam adamlara bu yüzden uzaktan ok atan yada wizard hariç ne biliyim sorc olabilirmi mesela ? öle şeyler dşünüyorum
+bizden başka takılan yok mu yaw şu konuya aaa birileride bişiyler sölesin
Sayfanın En Üstüne Git

levenge
Üye

Turkey
İleti 8

İletim - 22/08/2004 :  15:31:33  Bilgileri Göster  levenge'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ya arkadaşlar tamam güzel çok iyi oynuyorsunuz ama bir şeyi unutuyorsunuz...Abjuraction(sanırımı böyle yazlıyor)büyüleri sizin değil daha çok Hanchmen'ininizin işine yarar(tabi eğer wizard'ınıza ya da sorcerer'ınıza Weapon Focus filan alıp allah allah diye dalıyorsanız başka)yan demeye açlıştığım oyunun Wizard ile oynuyacaksanız Rappierin de dediği gibi wisdon ya da charizma dan çalıp constitution'a vermeniz.Ban sorarsanız ideal wizar olayı için str:10,dex:14(16),cons:12(14),wis:10,int:16,cha:10 iyi olur bence.Tabii eğer elf ile başlarsanız dex. den indirip cons. veya int.e verirseniz iyi olur.Ben şahsen Human'ı teercih ettim çünkü fazladan 4 skill puanı bir de fazladan bir feat ile çok işe yarıyor.Ama dediğim gibi eğer elf-wizard ise dex'den alın,Dwarf ise cons. dan alın v.b. her ırkın kendine ait stat puanı fazlalığı var...onalrdan çalıp cons. veya int. e dağıtın.

bir de Moragı öldürmek çin öncelikle onu saldırılara karşı koruyan köleleri öldürmen lazım...misal: kılıç ile dalacaksan Sword'a karşı koruyan adamı sword ile öldürmen lazım(sanırım öyle) ateşe karşı koruyanı ateş ile.Ama ben hepsini birden öldürmüsşüm ama büyünün adını unuttum (Hani şu resminde gözlerinden yaş gelen zavallı bir adam var o büyü işte :) onu atınca hepsi bir den yuvarlanıp gidiyor.O işine yarayabilir.

Neyse iyi oyunlar arkdaşlar.

The kamboucha mushroom people!
Sitting around all day!
who can belive you?
who can belive you?
Let your mother pray!
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 6 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş: