Fenerbahçe'nin Avrupa'da başarısız oluşunun TEK nedeni(bana göre):
FB'nin bol yıldızlı bir kadrosu var ve birinin kötü oynadığı maçta diğer 2 bilemediniz 3 oyuncu sahneye çıkıyor ve takımına galibiyeti getiriyor.Bazen tüm oyuncular mükemmel oynuyor fark atarak 3 puana ulaşıyorlar.Bazen Alex gibi bir süperstar takımı rezil oynadığında sahneye çıkıp 3 puanı getiriyor.Ama Avrupa'da işler öyle değil işte ... en önemli olan şey takımoyunu, kadro rotasyonu bizim ligin ortalamasının yüksek bir takımla oynadığında FB, zorlanır ve bu doğaldır.İşte o zaman FB Kayseri'ye 7 gol attığı futbolu oynamak zorundadır.Yani bu demek oluyor ki o anda tüm futbolcularının formda olması gerekiyor.Alex'in derbi maçlarında neden ortada gözükmediğini anlamadınız mı ? Trabzon, Beşiktaş, Galatasaray ve Zaragoza'yı hiçbir zaman "one man show"'la yenemezsiniz de ondan.FB iskelet kadrosunu oluşturmuş durumda, gelecek yıllarda bir Avrupa Kupası kazanmasını her insan gönülden ister. Neden olmasın ?
NOT:BJK'lıyım
inter:
FB'ni GS'den gıcıklığı
?
Evet kesinlikle katılıyorum ama bu futbolcuların değil daum'un suçu bence yıldız futbolcuları oynatmak kolay değil..ve daum bunu başaramıyor..genele bakarsakta 2 sezondur Fenerbahçe şampiyon daum iyimi kötümü belli değil..Fenerbahçe zamanla avrupadada başarılı olucaktır tabiki..
Bir futbol takımının geçmiş başarıları bence sadece güzel bir anı olarak kalır. Başarı belirli bir mevkii sahibi olup onu bırakmamaktır. Ne yazıkki 6.saray'lı arkadaşlar bu olayı complex yapmışlar. Seneler saniye gibi geçiyor artık bütün dünya 6.saray'ı ribery,mondragon,conçeciao gibi dandik futbolcuları bile elinde tutamayan bir takım olarak biliyor. Stad ve klübün borçlarını yazmak istemiyorum çünkü çok uzun sürüyor :D. 100. yılınızda bile rezil-i rüsvan oldunuz. Uefa ve süper kupanız var tamam anladık helal-i hoş olsun ama gerisi nerde..!?? italya seri B'de 9 takımın uefa veya kupa galipleri kupası var. Öyleyse bu klüpler bizim ligimizdeki takımlardan dahamı İYİ..!!?? Kısacası Türkiye'nin en iyi takımını seçicekseniz klübün capitalini,stadını,takımındaki futbolculara bakmalısınız.. Unutmayın kupalar sadece geçmişi hatırlatır. Eğer 6.saray'lılar kupalarıyla yaşayıcaksa o zaman ligden çekilip kendi kendini en iyi klüp seçsin..
Not:Bazı arkadaşlar bundan önceki yazımı iyi okuyamayıp yanlış cevaplar yazmış