|
| Yazar |
Konu  |
|
CANPOLATALEMDAR
Üye

Turkey
İleti 365 |
İletim - 28/05/2005 : 19:30:25
|
| Fenerbahçe,Avrupa'da başarılı olursa bu tesadüf olur.Çünkü Avrupa'da oynayacak kalitede değil Fenerbahçe(Olsaydı 0 çekmezdi bir şampiyonlar liginde) |
 |
|
|
R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419 |
İletim - 29/05/2005 : 13:42:17
|
| Fenerbahçe bir dünya karması kursa geçmişte 0 çektiğinden dolayı gene başarılı olması tesadüf mü olacak ? Veya bugün Avrupa'da başarılı olan pek çok takımın geçmişi çok parlak değil, peki onlar nasıl başarılı oluyor ? |
Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni Üstünde, çubuklu, formalar vardı Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı. Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi .. Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki, Her yolun, sonunda, ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki !! |
 |
|
|
zeggy_557
Seçkin Üye

Turkey
İleti 303 |
İletim - 29/05/2005 : 21:46:07
|
GS'nin stadı yok mu? Ali Sami Yen de ne hiç duydunuz mu?
Bu arada Fenerin 40 milyon taraftarı yok olsaydı zaten ohooooooo... |
 |
|
|
DeMoN_HuNtEr
Üye

Turkey
İleti 356 |
İletim - 31/05/2005 : 18:24:24
|
| diosunuz gs'liler şamp. ligi'ne bile gidemedi. siz gittiniz de n'oldu. bizim bir UEFA şampiyonluğumuz war. FB rezil edecek Avrupa da bizi dioruz çünkü FB nin oyun stili Avrupa takımlarına hiç bi şey yapamıyo. Türkiye'de GS ı yenmişsin , BJK yı yenmişsin , Kayseri yi yenmişsin N'OLCAK?? Şamp. ligi'nde gördük sizi 6'DA 0. nedense o sene de çoğu takıma 5-6 gol çekmiştiniz ve çok iyi oynuyodunuz. FAKAT TÜRKİYE'DE... |
Yıllatılmış senelerin nöbetçileri degil miyiz? Gardiyan da bendim, hakimin de kendisi ve hapse teslim edilen huzurun gırtlağini ben kestim. Katil oldum şirretinden müebbetim hürriyete...
|
 |
|
|
Soldier
Üye

Turkey
İleti 304 |
İletim - 02/06/2005 : 14:55:46
|
| 9 puan alanda bizdik demon_hunter arkadaşım.Siz bile UEFA yı aldığınız sene Şampiyonlar Ligi'nde 7 puan yapmıştınız.Hatırlatayım dedim. |
İmza atamadım, parmak bassam olur mu? |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|