AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Fenerbahçe ve Avrupa?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 13

CANPOLATALEMDAR
Üye

Turkey
İleti 365

İletim - 28/05/2005 :  19:30:25  Bilgileri Göster  CANPOLATALEMDAR'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Fenerbahçe,Avrupa'da başarılı olursa bu tesadüf olur.Çünkü Avrupa'da oynayacak kalitede değil Fenerbahçe(Olsaydı 0 çekmezdi bir şampiyonlar liginde)
Sayfanın En Üstüne Git

R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419

İletim - 29/05/2005 :  13:42:17  Bilgileri Göster  R_Van Der VAARTTT'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Fenerbahçe bir dünya karması kursa geçmişte 0 çektiğinden dolayı gene başarılı olması tesadüf mü olacak ? Veya bugün Avrupa'da başarılı olan pek çok takımın geçmişi çok parlak değil, peki onlar nasıl başarılı oluyor ?

Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni
Üstünde, çubuklu, formalar vardı
Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben
Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı.
Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi ..
Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki,
Her yolun, sonunda, ölüm olsa da,
Sevenleri kimse ayıramaz ki !!
Sayfanın En Üstüne Git

zeggy_557
Seçkin Üye

Turkey
İleti 303

İletim - 29/05/2005 :  21:46:07  Bilgileri Göster  zeggy_557'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
GS'nin stadı yok mu? Ali Sami Yen de ne hiç duydunuz mu?

Bu arada Fenerin 40 milyon taraftarı yok olsaydı zaten ohooooooo...
Sayfanın En Üstüne Git

DeMoN_HuNtEr
Üye

Turkey
İleti 356

İletim - 31/05/2005 :  18:24:24  Bilgileri Göster  DeMoN_HuNtEr'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
diosunuz gs'liler şamp. ligi'ne bile gidemedi. siz gittiniz de n'oldu. bizim bir UEFA şampiyonluğumuz war. FB rezil edecek Avrupa da bizi dioruz çünkü FB nin oyun stili Avrupa takımlarına hiç bi şey yapamıyo. Türkiye'de GS ı yenmişsin , BJK yı yenmişsin , Kayseri yi yenmişsin N'OLCAK?? Şamp. ligi'nde gördük sizi 6'DA 0. nedense o sene de çoğu takıma 5-6 gol çekmiştiniz ve çok iyi oynuyodunuz. FAKAT TÜRKİYE'DE...

Yıllatılmış senelerin nöbetçileri degil miyiz?
Gardiyan da bendim, hakimin de kendisi ve hapse teslim edilen huzurun gırtlağini ben kestim.
Katil oldum şirretinden müebbetim hürriyete...
Sayfanın En Üstüne Git

Soldier
Üye

Turkey
İleti 304

İletim - 02/06/2005 :  14:55:46  Bilgileri Göster  Soldier'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
9 puan alanda bizdik demon_hunter arkadaşım.Siz bile UEFA yı aldığınız sene Şampiyonlar Ligi'nde 7 puan yapmıştınız.Hatırlatayım dedim.

İmza atamadım, parmak bassam olur mu?
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 13 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000