|
| Yazar |
Konu  |
|
SAHNETJER
Seçkin Üye

Turkey
İleti 621 |
İletim - 02/10/2004 : 21:56:32
|
sadece şunu söyleyeyim türkiyeyi avrupada galatasaray kadar iyi temsil eden bir türk takımı yoktur ve bundan sonrada olacağına pek inanmıyorum.
saygılar... |
atlayanbaba... {{{Yalan ne kadar büyük olursa. İnananda o kadar çok olur......}}} |
 |
|
|
thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577 |
İletim - 03/10/2004 : 11:28:50
|
uzun zamandır aranızda değilim, ama görüyorumki ne zihniyetler nede fanatikliklerden birşey kaybedilmemiş, futboldan biraz anlayanlar fenerin kişisel hatalardan kaynaklanan kolay gollerle 6-2 mağlup olduğunu görüyordur, özellikle 2. yarıda oynanan futbol iyiydi, ama oyunun kopma noktaları var, 3-1 de 4-2 de biz iyi oynayıp bastırırken kolay goller yedik, mu gibi bir takıma deplasmanda 2 gol atabiliyorsan yenilmemelisin, daum'un yaptığı bariz hatalarıda düşünürseniz sonuç normal, lafı fazla uzatmaya gerek yok, bu sene yük fb ve bjk ye kaldı, onların alacağı puanlarla avrupada kaç takım oynayacak bekleyip göreceğiz, şunu unutmamak lazım bu takımların hepsi bizim takımımız, biraz mantıklı düşünürseniz laf sokmak için yazı yazacağınıza oturur gerçekten üzülürsünüz, daha ikinci turda 3 fire verdik, Allah'tan bjk de yeni statüye göre gruba kaldıda fazla maç yapacak, rakip takımın yenilgisine sevinip kına yakanlar seneye kupalara gidemeyebilirler... |
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
 |
|
|
semreu
Üye

Turkey
İleti 13 |
İletim - 07/10/2004 : 10:56:14
|
Bu konuyu açan arkadaşı anlamıyorum. Basit goller ve kişisel hatalar sonucu 4 farkla kaybedilen bi maçı bu kadar büyütmek yersiz. Ayrıca sanıyorum ki bu konuyu açan arkadaş 6s lı onun böyle bi yorum yapması tamamen yanlış. Sen gel bu eleştirdiğin dalga geçtiğin takımdan gol atamadan 6 fark ye sonra old trafford da fenere 4 fark attı diye dört köşe olduğun manchester united den daha kalitesiz bi takım olan chealse den kendi evinde yine gol atyamadan 5 fark ye sonra konuş. Şu anda avrupada bile olmayı beceremeyen, 156 taraftara maç yapan, parasızlıktan kırıllıp 35 yaşındaki adamlardan takım kuran bi takımın taraftarı olarak şampiyonlar liginde 2 maçta 3 puan alan ve gruptan çıkma şansı hala yüksek olan FENERBAHÇEyi eleştirmeni tekrar yanlış bulduğumu söylüyorum. |
 |
|
|
Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848 |
İletim - 07/10/2004 : 18:02:25
|
Thakki1 güzel bir konuya parmak basmışsın ama unutma bu tip olayları başlatanlar hep FB kulübünün taraftarları olmuştur. Özellikle ezeli rakip GS avrupada başarılar kazandıkça karşı tarafı tutmalar falan hep FB'li kardeşlerimizin yaptığı şeylerdir. Çevremde bir sürü FB'li var ve GS'ın rakibi yunan olsa yinede yunanı tutarım diyorlar. Sonuç olarak rüzgar eken fırtına biçiyor ve rakiplerin 6-2'lik malubiyetten sonra FB hakkında bu şekilde konuşulması bana göre çok normal. FB'nin bu gruptan çıkma ihtimali bana göre çok düşük. Bundan sonraki maçlarında bir beraberlik yada en fazla bir galibiyet daha alabilir o kadar. FB'nin tüm karizması Edirne'den doğuda geçerli. Edirnenin batısına geçtinmi kimse FB'yi sallamıyor ve FB'ninde o tarafta başarılı olduğunu kimse söyleyemez.
Semreu FB'yi eleştirmeyi yanlış buluyorsun ama GS hakkında çok güzel atıp tutmuşsun. Beni tanıyan tanır GS takımı ile hiçbir alakam yoktur ama senin bazı tarihi gerçekleri hatırlamanda fayda olduğunu düşünerekten bunları yazıyorum. GS chealse'nin en kötü zamanında 0-5 yenildi ama ondan sonraki tüm avrupa maçlarında YENİLGİ yüzü görmeden NAMALUP UEFA kupasını alan 3. takım oldu. Sanırım Türkiyede Uefa kupasının neye benzediğini bilen başka bir takımda yok. Hazmedemediğiniz bir mevzu olduğundan bu tip gerçekleri kabul edememeniz normal ama unutmayınki 2000 yılı UEFA kupası SAHİBİ GS'dır FB değil...... |
 |
|
|
SPAWN
Üye

Turkey
İleti 267 |
İletim - 16/10/2004 : 11:46:17
|
Valla Rappier'e katılıyorum. Okula giderken fenerli arkadaşlar hergün dalga geçiyor. Sonra galatasarayın muhteşem geçmişini anlatınca geçmişe MAZİ denir diyorlar. Oysaki adamlar 6-0 dan bahsederken hiç MAZİ olmuyor.
Lafı uzatmıyım bunların hepsini Fenerbahçeli taraftarlar başlatrıyor ve doğal olarak bizde baş kaldırıyoruz. |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|