güzel insanlar kendi hezimetlerinizi hatırlayınızz....(!)
STRUM GRAZ AVUSTURVA LIGINDE BU SENE KUME DUSTU
STRUM GRAZ 3-0 GALATASARAY 2000/2001 GALATASARAY 0-5 CHELSEA 1999/2000
LEEDS UNITED IKI SEZONDUR 2.LIGDE TOP KOSTURUYO
BARCELONA 5-0 BEŞİKTAŞ 2000/2001 LEEDS UNITED 6-0 BEŞİKTAŞ 2000/2001 MILAN 4-1 BEŞİKTAŞ 2000/2001
GALATASARAY 0-2 BARCELONA 2002/2003 GALATASARAY 1-2 L.MOSKOVA 2002/2003 CLUB BRUGGE 3-1 GALATASARAY 2002/2003 BARCELONA 3-1 GALATASARAY 2002/2003
1993/1994 SEZONU CL.A GRUBUNDA S.MOSKOVA BARCELONA VE MONACO İLE EŞLEŞEN GALATASARAY GRUPTAKİ TEK GOLÜNÜ SON MACINDA SPARTAK MOSKOVA FİLELERİNE BIRAKMIŞ 1-2 YENİLMEKTEN KURTULAMAMIŞTIR...CL.TARİHİNDE GOL ATAMAYAN TEK TAKIM OLMA ÜNVANINI 14 DAKİKA İLE KAÇIRMIŞ MAÇI 1-2 YE GETİRMİŞTİR.
MONACO 3-0 GALATASARAY 1993/1994 BARCELONA 3-0 GALATASARAY 1993/1994 GALATASARAY 0-2 MONACO 1993/1994 GALASARAY 1-2 S.MOSKOVA 1993/1994
MAN.UNITED 4-0 GALATASARAY 1994/1995((dikkat edin fark 4)) SPARTA PRAG 3-0 GALATASARAY 1997/1998 B.DORTMUND 4-1 GALATASARAY 1997/1998
BURSASPOR BU SENE İKİNCİ LİGDE KÜMEDE KALMA MÜCADELESİ VERİYOR...
BURSASPOR 5-0 GALATASARAY 02,11,2001((buda bi kasım ayı ama 2 si))
STEAU BUCRESHT 4-0 GALATASARAY 1988/1989 NEUCHETAL XAMAX 3-0 GALATASARAY 1988/1989
SORUYORUM ŞİMDİ SİZE CL.'İNDE SADECE BİR KEZ TUR ATLAYIP,ZAMANINDA EİNTREAHT FRANKFURT VE STRASBOURG'UNDA ALDIĞI BİR KUPAYI KALDIRMAKLA BÜYÜK OLUNULABİLİRMİ?BÜYÜKLÜK KİMLERE KABUL ETTİRİLEBİLDİ?YOKSA BÜYÜKLÜĞÜ SADECE KENDİNİZMİ HİSSEDEBİLDİNİZ...İŞTE BU GALATASARAYINIZIN VE BEŞİKTAŞINIZIN TEMİZ TARİHLERİ.AMA BEN ŞEREFSİZ DEĞİLİM.BU MAÇLARDA EN AZ ONLAR KADAR ÜZÜLMÜŞTÜM.YUNAN BENİM DOSTUM DEĞİLDİR,YUNAN BENİM DOSTUM OLAMAZ;DÜŞMANIMIN DÜŞMANI OLSA BİLE!UTANIN...(!)
BU SORUNUN CEVABINI BANA LÜTFEN BİR GALATASARAYLI SÖYLESİN...
Arkadaşım şimdi tarihi deşersen FB takımının cannes'ları van'ları pendik faciaları var. Ayrıca FB şampiyonlar liginin en kötü ikinci performansınada sahip. Ve FB'nin bu seneki performansıda ortada... 3 maçta 13 gol yemek senin için başarıysa onu bilemeyeceğim. Son olarak olayları görmek istediğiniz yerden baktığın sürece bir karış ilerleyemezsin. Kabul edilmesi gereken bir gerçek var. GS Avrupada en başarılı takımımız... Ardından TS eski başarıları ile geliyor. BJK ve FB Trakyadan ileriye geçebilmiş takımlar değil. Ayrıca daha dün FB ağırlıklı bir milli takımında ne kadar başarılı olabileceğini gördük. Adamlar bizi eze eze yendiler ve bunun en büyük nedeni FB ağırlıklı bir defansa sahip olmamızdı. Fb takımı ligde iyi olabilir ama bu aynı düzeni yabancı maçlardada işleyeceği anlamına gelmez. Çünkü annemizin liginde anadolu takımları FB'den çekiniyor ve sırf bu sebepten düzgün futbol oynayamıyorlar. Ama yabancılar öyle değil. FB onlar için birşey ifade etmiyor ve adamlar korkmadan oynadıkları için rahat kazanıyorlar. Sorduğun soruyada cevap vereyim... Süper kupa finalinde GS ile Real Madrid eşleşmişti ve kupa GS'ın müzesine gitmişti. Herhalde bu cevap senin için yeterli olur. Lütfen artık bu gerçekleri görüp kabul edelim ve sözlerimizi bu gerçeklere göre söyleyelim.
güzel dostum halamın DALDALları olsaydı amcam olurdu.sen RAPPIER yukarıyı tekrar oku.ve sen MERTOS 15 istiklal marşının on kıtasını ezberle ondan sonra forumlarda abuk sabuk espriler yap koçum.yada bildiğim güzel bi yunan forumu var oraya takıl.yaşın ve futbol kültürün bunları tartışmaya yetmeyebilir.o yüzden daha dikkatli ol.van nistelrooy ya da rooney le yakın bi AKRABA lığın varsa onu bilemicem.evdeki büyüklerinden öğren bakalım akrabamısınız?böyle cevaplar almak istemiyosan YARAMAZLIK yapma.RAPPIER dostum senden ricam tekrar bi incele bence yukarıyı belki bilmediğin şeyler vardır.LEKEYSE tarihiniz LEKE.üç beş 15'lik temizleyemez.yeter ki rahat durun kendi işinize kendi takımıza bakın.bu bize yeter.Çünkü sizinle muhattap olmaya karizmamız yetmez.SİZİ KARİZMATİK EZİKLERRRR...06/11/2002