AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Fenerbahçe ve Avrupa?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 13

LawEddeMakhaaL
Üye

Turkey
İleti 20

İletim - 18/11/2004 :  19:07:15  Bilgileri Göster  LawEddeMakhaaL'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  LawEddeMakhaaL için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
güzel insanlar kendi hezimetlerinizi hatırlayınızz....(!)

STRUM GRAZ AVUSTURVA LIGINDE BU SENE KUME DUSTU

STRUM GRAZ 3-0 GALATASARAY 2000/2001
GALATASARAY 0-5 CHELSEA 1999/2000

LEEDS UNITED IKI SEZONDUR 2.LIGDE TOP KOSTURUYO

BARCELONA 5-0 BEŞİKTAŞ 2000/2001
LEEDS UNITED 6-0 BEŞİKTAŞ 2000/2001
MILAN 4-1 BEŞİKTAŞ 2000/2001

GALATASARAY 0-2 BARCELONA 2002/2003
GALATASARAY 1-2 L.MOSKOVA 2002/2003
CLUB BRUGGE 3-1 GALATASARAY 2002/2003
BARCELONA 3-1 GALATASARAY 2002/2003

1993/1994 SEZONU CL.A GRUBUNDA S.MOSKOVA BARCELONA VE MONACO İLE EŞLEŞEN GALATASARAY GRUPTAKİ TEK GOLÜNÜ SON MACINDA SPARTAK MOSKOVA FİLELERİNE BIRAKMIŞ 1-2 YENİLMEKTEN KURTULAMAMIŞTIR...CL.TARİHİNDE GOL ATAMAYAN TEK TAKIM OLMA ÜNVANINI 14 DAKİKA İLE KAÇIRMIŞ MAÇI 1-2 YE GETİRMİŞTİR.

MONACO 3-0 GALATASARAY 1993/1994
BARCELONA 3-0 GALATASARAY 1993/1994
GALATASARAY 0-2 MONACO 1993/1994
GALASARAY 1-2 S.MOSKOVA 1993/1994

MAN.UNITED 4-0 GALATASARAY 1994/1995((dikkat edin fark 4))
SPARTA PRAG 3-0 GALATASARAY 1997/1998
B.DORTMUND 4-1 GALATASARAY 1997/1998

BURSASPOR BU SENE İKİNCİ LİGDE KÜMEDE KALMA MÜCADELESİ VERİYOR...

BURSASPOR 5-0 GALATASARAY 02,11,2001((buda bi kasım ayı ama 2 si))

yazıkki U.E.F.A. şampiyonunun haline....unutmayalım unutturmayalım...

FENERBAHÇE 6-0 GALATASARAY 06,11,2002

STEAU BUCRESHT 4-0 GALATASARAY 1988/1989
NEUCHETAL XAMAX 3-0 GALATASARAY 1988/1989

SORUYORUM ŞİMDİ SİZE CL.'İNDE SADECE BİR KEZ TUR ATLAYIP,ZAMANINDA EİNTREAHT FRANKFURT VE STRASBOURG'UNDA ALDIĞI BİR KUPAYI KALDIRMAKLA BÜYÜK OLUNULABİLİRMİ?BÜYÜKLÜK KİMLERE KABUL ETTİRİLEBİLDİ?YOKSA BÜYÜKLÜĞÜ SADECE KENDİNİZMİ HİSSEDEBİLDİNİZ...İŞTE BU GALATASARAYINIZIN VE BEŞİKTAŞINIZIN TEMİZ TARİHLERİ.AMA BEN ŞEREFSİZ DEĞİLİM.BU MAÇLARDA EN AZ ONLAR KADAR ÜZÜLMÜŞTÜM.YUNAN BENİM DOSTUM DEĞİLDİR,YUNAN BENİM DOSTUM OLAMAZ;DÜŞMANIMIN DÜŞMANI OLSA BİLE!UTANIN...(!)

You to work miracles but BE REAL...(!)
Sayfanın En Üstüne Git

LawEddeMakhaaL
Üye

Turkey
İleti 20

İletim - 18/11/2004 :  19:11:22  Bilgileri Göster  LawEddeMakhaaL'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  LawEddeMakhaaL için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
GALATASARAY=BÜYÜK????
REAL MADRİD=????

BU SORUNUN CEVABINI BANA LÜTFEN BİR GALATASARAYLI SÖYLESİN...

Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 18/11/2004 :  19:32:18  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
LawEddeMakhaaL tarafından yazılan:

GALATASARAY=BÜYÜK????
REAL MADRİD=????

BU SORUNUN CEVABINI BANA LÜTFEN BİR GALATASARAYLI SÖYLESİN...

Arkadaşım şimdi tarihi deşersen FB takımının cannes'ları van'ları pendik faciaları var. Ayrıca FB şampiyonlar liginin en kötü ikinci performansınada sahip. Ve FB'nin bu seneki performansıda ortada... 3 maçta 13 gol yemek senin için başarıysa onu bilemeyeceğim. Son olarak olayları görmek istediğiniz yerden baktığın sürece bir karış ilerleyemezsin.
Kabul edilmesi gereken bir gerçek var. GS Avrupada en başarılı takımımız... Ardından TS eski başarıları ile geliyor. BJK ve FB Trakyadan ileriye geçebilmiş takımlar değil.
Ayrıca daha dün FB ağırlıklı bir milli takımında ne kadar başarılı olabileceğini gördük. Adamlar bizi eze eze yendiler ve bunun en büyük nedeni FB ağırlıklı bir defansa sahip olmamızdı. Fb takımı ligde iyi olabilir ama bu aynı düzeni yabancı maçlardada işleyeceği anlamına gelmez. Çünkü annemizin liginde anadolu takımları FB'den çekiniyor ve sırf bu sebepten düzgün futbol oynayamıyorlar. Ama yabancılar öyle değil. FB onlar için birşey ifade etmiyor ve adamlar korkmadan oynadıkları için rahat kazanıyorlar.
Sorduğun soruyada cevap vereyim... Süper kupa finalinde GS ile Real Madrid eşleşmişti ve kupa GS'ın müzesine gitmişti. Herhalde bu cevap senin için yeterli olur. Lütfen artık bu gerçekleri görüp kabul edelim ve sözlerimizi bu gerçeklere göre söyleyelim.
Sayfanın En Üstüne Git

van nistelrooy
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 18/11/2004 :  22:23:11  Bilgileri Göster  van nistelrooy'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
manchester old tarfordtda6 2
manchester kadıköyde bir altı daha haydii
Sayfanın En Üstüne Git

LawEddeMakhaaL
Üye

Turkey
İleti 20

İletim - 20/11/2004 :  05:27:44  Bilgileri Göster  LawEddeMakhaaL'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  LawEddeMakhaaL için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
güzel dostum halamın DALDALları olsaydı amcam olurdu.sen RAPPIER yukarıyı tekrar oku.ve sen MERTOS 15 istiklal marşının on kıtasını ezberle ondan sonra forumlarda abuk sabuk espriler yap koçum.yada bildiğim güzel bi yunan forumu var oraya takıl.yaşın ve futbol kültürün bunları tartışmaya yetmeyebilir.o yüzden daha dikkatli ol.van nistelrooy ya da rooney le yakın bi AKRABA lığın varsa onu bilemicem.evdeki büyüklerinden öğren bakalım akrabamısınız?böyle cevaplar almak istemiyosan YARAMAZLIK yapma.RAPPIER dostum senden ricam tekrar bi incele bence yukarıyı belki bilmediğin şeyler vardır.LEKEYSE tarihiniz LEKE.üç beş 15'lik temizleyemez.yeter ki rahat durun kendi işinize kendi takımıza bakın.bu bize yeter.Çünkü sizinle muhattap olmaya karizmamız yetmez.SİZİ KARİZMATİK EZİKLERRRR...06/11/2002

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 13 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000