AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Fenerbahçe ve Avrupa?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 13

van nistelrooy
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 22/11/2004 :  21:50:14  Bilgileri Göster  van nistelrooy'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
LAWW bi kere ben van nıstelrooy un en büyük hayranıyım ayrıca 2.takımımda manchester unıted.rekleri sarı kırmızı ...
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 23/11/2004 :  14:09:16  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Crazy +1 +1 +1 +1 +1 ba_ka ne denilebilirki....
Sayfanın En Üstüne Git

LittleDevil
Üye

Turkey
İleti 320

İletim - 23/11/2004 :  19:08:57  Bilgileri Göster  LittleDevil'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Tamam.Fenerbahçe Avrupa'da pek de başarılı değil.Buna sözümüz yok.
Ama Fenerbahçe BENCE Süper Lig'de çok başarılı(kötü oynuyor falan demeyin maçların sonucuna bakın)

Galatasaray'da Süper Kupa ve UEFA Kupası'nı almış.Tebrikler.Peki neden bunların gerisi gelmiyor?
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 24/11/2004 :  14:18:23  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Üstteki yazimi okursan FB hakkinda senden farkli birsey söylemiyorum. Fb'nin kötü bir takim oldugunu hiçbir zaman söylemedim söylememde.

Neden bir seferde kalindi dersen bunun birtek cevab1 var büyük düsünememe... Kupayi aldiktan sonra takimi dagittilar ve GS bir daha dikis tutmadi. Ama bu isi bir basaridan çok bir sansmis gibi göstermek için neden bir daha basaramadilar demek çok yanlis. Böyle bir söze karsi söylenebilecek teksey sizler neden bu bayragi devralip basariyi biraz daha ilerletmediniz...
Sayfanın En Üstüne Git

van nistelrooy
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 24/11/2004 :  18:20:13  Bilgileri Göster  van nistelrooy'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
öncelıkle rapper arkadaşıma teşekkür ediyorum.1 maç vardı fenerbahçe 1 gaziantepspor 0 gölü seyredenler bana söylesin fenerbahçe goleri hep böyle BALAA atmıyormu.manchester unıted karşısında ben fb ye acıyorum.alex in fiatı 15 tırılyona yakın ruud van nıstelrooy un fiatı 30 milyon dolara yakın fenerbahçe 6 futbolcusunu satsa bile bu futbolcuyu alamıyor.bişiy söylememe gerek yok herhalde
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 13 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000