Sevgili LawEddeMakhaal kardeş ne yapmaya çalıştığını yada ne demek istediğini anlamakta güçlük çekiyorum... Şimdi hem muhattap olmayız diyorsun hemde başkalarını yenilgilerini çekinmeden yazabiliyorsun. Ama bunu yaparken kendi yenilgilerinden hiç bahsetmiyorsun. Peki ama bu ne perhiz ne lahana turşusu.
Senin yazdıklarının hepsini çok iyi okudum o yüzden tekrar okumak gibi bir ihtiyacım yok ama sen benim yazdıklarımı okumamışsın. Okusaydın tekrar mesaj atacak kadar yüzsüz davranmazdın.
Ayrıca bir konuda 'senin hoşlanmayacağın şeyler bile olsa' fikrini söyleyen birine karşı daha saygılı ve terbiyeli davranmalısın. Bunu kabul edemiyorsan o zamanda mesaj yazmamalısın. Birilerini kızdırmak adına birşeyler atıyorsan seni kızdıran cevaplar geldiğinde soğuk kanlı davranmalı yada bu tip muhabbetlere girmemelisin...
Yinede bu yazdıklarımı anlayacağını sanmam. Çünkü sen fanatik birisisin... Ülkemizde fanatikliğin birinci kuralı olaylara AT GÖZLÜKLERİ ile bakmaktır ve senin gözlüklerin yerli yerinde duruyorlar....
arkadaşlar boşuna nefes tüketmeyin bole tartışmalarla bu forum uzar gider bence galatasaray da fenerbahçe de buyuk takımlar fakat bir farkla gs li arkadaşlar haklı avrupada biz fb den daha basarılı ki bunu buraya yazmak bile gereksiz ve gs nin büyüklüğüde burdan geliyor fb farklı taraftarı ve camiasıyla buyuk bir takım avrupadaki basarısızlığına rağmen, simdi soruyorum gs avrupada basarısız olsaydı bu kadar borçla buyuk kalabilirmiydi fb nin buyuk olmadığını soleyenler urun satışlarına maç ortalamalarına bi baksınlar bence gs artık baska seylerle değil kendi takımıyla uğrassın çünkü ben bi fb li olaraktan karsımızda guçlu buyuk bi gs istiyorum gs ve fb bu ligin lokomotifidir turkiye liginin ayakta kalması için bu iki takıma ihtiyaç vardır saygılar
arkadaşlar boşuna nefes tüketmeyin bole tartışmalarla bu forum uzar gider bence galatasaray da fenerbahçe de buyuk takımlar fakat bir farkla gs li arkadaşlar haklı avrupada biz fb den daha basarılı ki bunu buraya yazmak bile gereksiz ve gs nin büyüklüğüde burdan geliyor fb farklı taraftarı ve camiasıyla buyuk bir takım avrupadaki basarısızlığına rağmen, simdi soruyorum gs avrupada basarısız olsaydı bu kadar borçla buyuk kalabilirmiydi fb nin buyuk olmadığını soleyenler urun satışlarına maç ortalamalarına bi baksınlar bence gs artık baska seylerle değil kendi takımıyla uğrassın çünkü ben bi fb li olaraktan karsımızda guçlu buyuk bi gs istiyorum gs ve fb bu ligin lokomotifidir turkiye liginin ayakta kalması için bu iki takıma ihtiyaç vardır saygılar
İşte örnek bir yazı, örnek bir taraftar... Az da olsa sizlere rastlamak iyi oluyor.