"Kimse şu an Fenerbahçe'nin Avrupa'da başarılı olduğunu söyleyemez ama aynı şekilde, kimse Galatasaray'ın, Türkiye'yi Avrupa'da başarıyla temsil ettiği genellemesini de yapamaz."
arkadaşlar tamam bu sene galatasaray avrupada yok ama fener var da ne oluyo olmasaydı daha iyiydi.ayrıca 4 şeyi hatırlatacamm.1-galatasaray ilklerin takımı 2-galatasaray türk kluplerinde avrupada en sesini duyurmuş klup3-1 galatasaraylı 100 beşiktaş 500trabzonspor ayrıcada 1000 (rakamlara dikkat en fazlası bu.)degerdir.4-burası SAMI YEN BURDA KRAL VARR.
Arkadaşlar ben sadece bu seneden bahsedmiyorum geçmişe bakın. Fenerbahçeye bakın okadar iyi temsil ediyorki yani sıralamalarda bile adından söz edilmiyor.
ya galatasaraylyım ama biraz kötüleşti kabul etmek lazım ama fenerin avrupada çok iyi işler çıkar dığı söylenemez di mi
Ne bir yıldız süsler bu ülkeyi bir şairin gizemli parıltısyla, ne de güneş yaşam dolu ılık ışınlarını gönderir buralara.Burası Karanlıkaltı'dır.
Kapkaranlık koridorlar döne dolaşa ilerler bu kasvetli diyarda ve irili ufaklı mağaraları birbirine bağlar.Uyuyan bir ejderin dişleri kadar keskin taş yığınlareı kimi zaman sessiz bir tehditle bekler, bazen de davetdiz misafirlerin yolunu kesmek ister gibi yükselir.Burası;Karanlıkaltı'dır-----------Drow
Galatasaray en kötü yıllarını yaşıyor ve iyi oynamıyor. Bunu kabul ediyorum. Fenerbahçe son yılların en iyi oynunu çıkarıyor AMA avrupada başarısız.Peki niye böyle Fenerbahçe gibi bir takım niye böyle bir duruma düşüyor????