AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Fenerbahçe ve Avrupa?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 13

Kitiara
Üye

Turkey
İleti 15

İletim - 06/12/2004 :  23:56:59  Bilgileri Göster  Kitiara için bir ICQ İletisi Gönder  Kitiara'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla

Hatırlıyorum da Galatasaray Süper Kupa'yı aldığında sokaklarda saatlerce deliler gibi bağırmıştık. Yüzüm gözüm sarı kırmızı, üzerimde Galatasaray forması vardı. Tüm arkadaşlarım müthiş birşeyi paylaşıyor gibiydik. Ben fanatik boyutlarında bir Beşiktaş aşığı, yanımda bir Fenerbahçeli ve pek tabi onlarca Galatasaraylı :) İşte o gün hep olmasını istediğim bir şey oluyordu. Futbol gibi kitlesel coşkuyu doruklara çıkaran bir spor, hak edene, başarıyı yakalayana, gerektiği gibi sevgisini teşekkürünü gösteriyordu. Ayrım yoktu. Olmamalı zaten.

Futbol hem başarılar hem de başarısızlıklara gebe bir spor dalı. Çok iyi performans gösteren bir takım bir maç sonra en kötü oyunu çıkarabiliyor sahada. En kötüsü başarılar çabuk unutulurken başarısızlık sürekli yüzünüze vuruluyor. Galatasaray'dan bahsediyoruz Süper Kupay'ı kucaklamış ama Fenerbahçe'den 6 gol yemiş :) Fenerbahçe Galatasaray'ı devirmiş ama Pendik Spor'a teslim olmuş. Beşiktaş'ın Leeds'den yediği golleri hatırlamak bile istemiyorum..

Ne oldu futbol mu bitti, Avrupa'da Fenerbahçe bir şey yapamayınca hayır. Keşke yapabilseydi..Yapamadığı için bizi rezil etmedi. Futbol bir prestij mevzusu olabilir ama bu kadar büyütülecek bir şey değildir fikrimce.

Futbol sevilesi sayılası bir spordur ve futbolu futbol yapan taraftarlardır en çok. Seyircisi olmayan bir maç ne derece eğlenceli olabilir :)

Bildiğim bir şey varsa fanatizm denen şeyin insanları şiddete sürüklemediği gün futbol izlemek zevklerin en güzeli olacak.

Ah unutmadan söyleyeyim ne olursa olsun Şampiyon Beşiktaş :P ( bu kadar fair play yeter)

Özgürlüğüne kavuşturulmuş hiçlik..
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 07/12/2004 :  00:21:03  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Kitiara tarafından yazılan:

Hatırlıyorum da Galatasaray Süper Kupa'yı aldığında sokaklarda saatlerce deliler gibi bağırmıştık. Yüzüm gözüm sarı kırmızı, üzerimde Galatasaray forması vardı. Tüm arkadaşlarım müthiş birşeyi paylaşıyor gibiydik. Ben fanatik boyutlarında bir Beşiktaş aşığı, yanımda bir Fenerbahçeli ve pek tabi onlarca Galatasaraylı :) İşte o gün hep olmasını istediğim bir şey oluyordu. Futbol gibi kitlesel coşkuyu doruklara çıkaran bir spor, hak edene, başarıyı yakalayana, gerektiği gibi sevgisini teşekkürünü gösteriyordu. Ayrım yoktu. Olmamalı zaten.

Futbol hem başarılar hem de başarısızlıklara gebe bir spor dalı. Çok iyi performans gösteren bir takım bir maç sonra en kötü oyunu çıkarabiliyor sahada. En kötüsü başarılar çabuk unutulurken başarısızlık sürekli yüzünüze vuruluyor. Galatasaray'dan bahsediyoruz Süper Kupay'ı kucaklamış ama Fenerbahçe'den 6 gol yemiş :) Fenerbahçe Galatasaray'ı devirmiş ama Pendik Spor'a teslim olmuş. Beşiktaş'ın Leeds'den yediği golleri hatırlamak bile istemiyorum..

Ne oldu futbol mu bitti, Avrupa'da Fenerbahçe bir şey yapamayınca hayır. Keşke yapabilseydi..Yapamadığı için bizi rezil etmedi. Futbol bir prestij mevzusu olabilir ama bu kadar büyütülecek bir şey değildir fikrimce.

Futbol sevilesi sayılası bir spordur ve futbolu futbol yapan taraftarlardır en çok. Seyircisi olmayan bir maç ne derece eğlenceli olabilir :)

Bildiğim bir şey varsa fanatizm denen şeyin insanları şiddete sürüklemediği gün futbol izlemek zevklerin en güzeli olacak.

Ah unutmadan söyleyeyim ne olursa olsun Şampiyon Beşiktaş :P ( bu kadar fair play yeter)

Parmakla gösterilesi bir yazı daha, örnek alınmalı...
Sayfanın En Üstüne Git

SPAWN
Üye

Turkey
İleti 267

İletim - 11/12/2004 :  09:32:38  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Futbolun gün geçtikçe şiddete süreklendiğini söylüyor. Bunu yapan kim Takıların kendileri. Bedeva biletler dağıtıyorlar ve bütün it-kopuk sürüsünü sahaya alıyorlar. Şiddette kaçınılmaz olarak sahaya yansıyor.

AYRICA BİZ FENERBAHÇE'NİN AVRUPADA BAŞARILI OLMASINI İSTERDİK.
Sayfanın En Üstüne Git

thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577

İletim - 17/12/2004 :  22:38:00  Bilgileri Göster  thakki1 için bir ICQ İletisi Gönder  thakki1'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ilk mesajımın üstünden 2 ay gibi bir süre geçmiş, millet gene atıp tutmuş, madem döndük adam gibi dönelim, belgelerle filan..., uzun zaman önce sanırım rappier dostum istemişti, ozaman yazmıştım şimdi daha ayrıntılısını buldum, aslında ona özeldende yollayabilirdim ama en azından aklıbaşında olanlar incelerse benim gibi yurt içinde amansız bir 6s(harf ile altı oluyor ) düşmanının, edirneden ötede nasıl fanatik bir 6s taraftarı olduğumu anlayacaklardır, alın size istatistik, bunu okuyupta hala haydi manu bir 6 daha diyen çıkıyorsa, 6s yi ermenimi kurdu onu bilemem ama munu yu destekleyenin Türklükle bir problemi olduğunu söyleyebilirim, aynı örneği diğer takım taraftarları içinde söyleyebiliriz,
http://cupnet.tripod.com/index.htm, bu linkteki 2005 ülke sıralamalarını iyi inceleyin,
hemen altımızdaki ülkenin kim olduğuna iyi bakın,
fener bu sene aldığı 10773 puanla son 3 senenin avrupa kupalarındaki en başarılı takımıdır, üstelik 2 maçtada yenerek, hem puan kaptırmadığı hemde uefadan ekarte etmiş olduğu sparta prag, ülke sıralamasındaki en ciddi rakibimizin kupalarda kalan tek takımıydı, eğer fener uefaya kalamasa ve sparta uefada 1 tur geçse seneye 1 takım eksik gidecektik buna ilaveten, şampiyon olan takımımız şampiyonlar ligine katılabilmek için 2 ön eleme turu oynamak zorunda kalacaktı, şimdi gene desteklemeyin siz takımlarımızı, ondan sonrada yok onu ermeni kurmuş bumu abidik gubidik adam kurmuş diye geyik çevirin, old trafforda fener oynarken skorbordda FB Istanbul, dalla alpi de cimbom oynarken GS İSTANBUL YAZIYOR, BEN NE ERİVAN, NEDE BAŞKACA BİR YAZI GÖRMEDİM, BİLMEM ANLATABİLDİMMİ, DE HADİ GİDİNDE TUTUN ŞİMDİ GEVURUN GOLLERİYLE SEVİNİN....

KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ,
MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR

ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ
PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ
ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...

GÖKTE TANRI YERDE BİZ..
YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ...
TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR!
FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR...
Sayfanın En Üstüne Git

thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577

İletim - 17/12/2004 :  22:54:54  Bilgileri Göster  thakki1 için bir ICQ İletisi Gönder  thakki1'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bu arada inşallah şu zaragozayıda geçeriz ve en azından 1 2 tur daha üste çıkarız, bu sayede hem üstümüzde bulunan ve kupalarda takımı kalmayan iskoçya ve belçikanın üstüne çıkarız ki 1 tur geçsek sanırım oluyor, hemde altımızda bulunan ukrayna(3 takımla devam ediyor), ve avusturyayla(2 takımla devam ediyor) puan farkını koruruz

8 YUNANİSTAN 6,750 11,250 7,166 4,166 5,166 34,498 2/6
9 İSKOÇYA 5,625 6,625 7,375 7,375 4,750 31,750 0/4
9 BELÇİKA 7,000 5,875 6,875 5,875 6,125 31,750 0/4
11 TÜRKİYE 7,750 5,625 4,666 6,500 5,375 29,916 1/4
12 ÇEK CUMHURİYETİ 6,000 5,500 6,200 7,375 2,875 27,950 0/4
13 UKRAYNA 4,000 3,625 4,250 4,875 7,100 23,850 3/5
14 AVUSTURYA 7,750 3,375 4,000 2,125 5,375 22,625 2/4

KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ,
MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR

ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ
PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ
ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...

GÖKTE TANRI YERDE BİZ..
YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ...
TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR!
FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 13 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000