|
Yazar |
Konu  |
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 22/01/2005 : 16:25:35
|
Rap'e RTS ile ilgili söylediklerinde kesinlikle katılıyorum. Eski toprak tabi , ama ben de yaşımın yettiği kadar birşeyler biliyorum. Dune2'yi oynadığımda küçüktüm ama bayılıyordum diyebilirim. Ama C&C o zamanlar daha sarmıştı ...
İyi de Rappier, hadi Baal ortalarda yoktu, ilk Exp. Pack çıkarıldı, e o da öldü... World Stone yokedildi, Tyrael öldü mü, ölmedi mi tartışması sürmekte... Diablo II için konu bitti sayılır, nasıl uzatacaklar ki? Gerçi elbet Blizzard'ın elinde birşeyler vardır...  |
 |
|
@ZR@1L
Üye

Turkey
İleti 33 |
İletim - 23/01/2005 : 23:02:50
|
diablonun kitabını duyup okuyan var mıdır bilmiyorum (3 cilt halinde) ama orada diablotu uzatmak için ya,eterli bilgi ve iblis ismi geçiyor bilgi olarak şunu söyleyebilirim orada iblislerin öldürülemediklerini(hele büyük kötü üçlünün) sadece dünyadan uzaklaştırılabildikleri yazıyor diablonun konusu günah savaşında geçiyor ve 3.kitapta bu savaştan sonra yeniden diablonun kötülüklerini dünyaya saalmaya çalıştığı gölgeler krallığı var ayrıca kitaplarda belial ve kabraxis gibi yeni iblis isimleri de geçiyor |
@ZR@1L |
 |
|
@ZR@1L
Üye

Turkey
İleti 33 |
İletim - 23/01/2005 : 23:08:43
|
yani blizzardın diablo 3ü çıkarmamasının nedeni bence parasal ve diabloyu çıkaracak kadronun olmaması bu arada diğer iletideki bazı yazım hatalarını düzeltmek istiyorum ya,eterli=yeterli saalmaya=salmaya |
@ZR@1L |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 24/01/2005 : 00:19:40
|
Yeni mesaj atmadan da İletiyi Düzenle seçeneğinden yapabilirdin...
Evet kitapları biliyorum, ama onlara daha ekstra zaman ve para ayıramadım daha... Yaz döneminde okunası kitaplar tabi . Ben de bir zamanlar Diablo III'te Mephisto, Diablo ve Baal kardeşlerin ortaya çıkmasına neden olan asıl büyücü ile uğraşıcağımız konusunda dedikodular duymuştum, ne kadar doğru bilmiyorum... |
 |
|
Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848 |
İletim - 24/01/2005 : 10:06:00
|
Yani adamların elinde yeterince kaynak var ama bu oyunu yapan yok (: yazık valla.... |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|