AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 Diablo 3 - Diablo III
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 13

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 25/01/2005 :  00:52:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yapalım abi beraber ne dersin
Sayfanın En Üstüne Git

@ZR@1L
Üye

Turkey
İleti 33

İletim - 26/01/2005 :  13:01:31  Bilgileri Göster  @ZR@1L için bir AOL İletisi Gönder  @ZR@1L için bir ICQ İletisi Gönder  @ZR@1L'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  @ZR@1L için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
diablo baal ve mephisto kardeşlerin ortaya çıkmasını sağlayan topluluk vizjerei adında bir büyücü topluluğudur eğer bunlarla savaşıcağımız konusunda bir söylenti varsa bunun doğru olacağını pek sanmıyorum çünkü bu grupların hepsi karanlık tarafta değil şu anda ki diablo karakterlerinden kötü tarafta olanları da var örneğin necromencerlarden sadece rathmanın müritleri iyi tarafta veya barbarlardan kabraxise yardım edenler de olmuş

@ZR@1L
Sayfanın En Üstüne Git

y_salci
Üye

Turkey
İleti 118

İletim - 13/02/2005 :  10:06:38  Bilgileri Göster  y_salci'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Hikaye bulunamamasından kaynaklanmaz.Yapabilecekleri bir yığın şey var.2 oyun bile yapılır.Ama kadro ayrıldı ve Blizzard parasının çoğunu World Of Warcraft projesine ayırdı.Wow bizi az da olsa tatmin edeceğe benziyor fakat Diablo 3 yapılsa tabi kat kat iyi olurdu.Hadi gelin Blizzard a bağış yapalım
Sayfanın En Üstüne Git

HELLISDEVIL
Üye

İleti 34

İletim - 20/04/2005 :  09:22:58  Bilgileri Göster  HELLISDEVIL'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
yaf siz nası warcraft begen me siniz rap,bence dablodan sonra en iiii frp oyunudr wow cıktı simdi oda süper bi oyun onun ayrı yeri var elbette krondor size katılı yorum size dune 2 hakkında

HELLISDEVIL
Sayfanın En Üstüne Git

HELLISDEVIL
Üye

İleti 34

İletim - 20/04/2005 :  09:26:33  Bilgileri Göster  HELLISDEVIL'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
yaf harbi diablo 3 cıksın be hiç yoktan grafik eklensin sonra farklı harita farklı yaratıklar online de farklılık olsun diablooooo çıkkkk derim ben size katılmıyoorun

HELLISDEVIL
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 13 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000