AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Genel Tartışmalar
 BANA YARDIM EDİN LÜTFEN
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

Neron_19
Yeni Üye

Turkey
İleti 1

İletim - 05/12/2004 :  12:05:22  Bilgileri Göster  Neron_19'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
MERHABA ARKADAŞLAR BENİM BİLGİSAYARLARLA SORUNUM ÇOOK LÜTFEN BİRAZ YARDIM EDERMİSİNİZ OYUN OYNARKEN TAKILIYOR OYUNA GİRERKEN DONUYOR HEP YAPMIYOR ARADA BİR YAPIYOR NE YAPMAM LAZIM NE YÜKLEMEMİ TAVSİYE EDİYORSUNUZ LÜTFEN BİRAZ YARDIM EDERMİSİNİZ ...

HALF LİFE 2 DEN ÇIKARKEN DONUYOR SİYAH EKRAN OLUYOR PC DONMUYOR AMA HİÇ BİR İŞLEM YAPAMIYORSUN RESETTEN BAŞKA

FİFA 2005 OYNARKEN OYUNDAN ATIYOR ARADAS BİR TÜRKİYE LİGİNİ YÜKLEDİM SORUNLAR ARTTI CRACK YAPTIM CD SİZ OYNUYOR FİFA 2005 NE YAPMAM LAZIM

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 05/12/2004 :  12:36:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bilgisayarının özellikleri ne, hangi işletim sistemini kullanıyorsun, ekran kartının son sürücüleri yüklendi mi, bu problemler ne zamandır var, yeni başladıysa neyden sonra başladı... Hiçbir bilgi vermeden sorununa çare bulman zor.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

bLuEe
Üye

Turkey
İleti 42

İletim - 01/02/2005 :  21:10:52  Bilgileri Göster  bLuEe'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
hiç kasma kardeşim..makineyi formatlaman gerekiyo

ßaßy u r looking so sexxy
Sayfanın En Üstüne Git

berkay533
Üye

Turkey
İleti 118

İletim - 01/02/2005 :  21:49:01  Bilgileri Göster  berkay533'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
sen bunun cevabını yenimi yolluyorsun onların yolladıgı tarihe bak.

MOR VE ÖTESİ
Sayfanın En Üstüne Git

Lightning
Seçkin Üye

Turkey
İleti 398

İletim - 01/02/2005 :  23:38:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ee noolmuş? zamanı geçince bozuluomu cwplar? sütmü ki bular hı?? en azından senin gibi boş msj atmamış dimi?? neyse, sorunun büyük ihitmal sistemdeki sakatlıklardan kaynaklanıodur. en iisi bluee nin de dedii gibi bi temiz formatlamak olcaktır. (belki aynı hatayı yaşayan başka birileri tesadüfen bu konuya girip bilgilenir hı??) Farewell..

Lost in shadows of my own..
Sayfanın En Üstüne Git

berkay533
Üye

Turkey
İleti 118

İletim - 01/02/2005 :  23:50:12  Bilgileri Göster  berkay533'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadas adam sorunu cözmese sorardı.sormadıgına göre.....

MOR VE ÖTESİ
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000