AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Ultima Online - Mu Online - Ragnarok Online
 MU Online!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 40

omersinan
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 02/08/2005 :  11:10:18  Bilgileri Göster  omersinan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Rappier sağolda benim aklıma bişeyler takıldı:

0-Senin dediğin yerleri hiçbilmiyorum Devias filan diyosun ama anlamadım. Ben "m" ye bastığımda yerlerin listesi geliyo karşıma ve en düşük level 50 diyo ben nasıl 15'te gidecem? Bide sen Deviasa 15'te git 10 ol diyosun o nasıl olcak? Ben mi yanlış anladım yoksa +10 mu?

1-DarkWizard'ın gelişmişi, DarkKnight'ın gelişmişi nasıl oluyor? Ben DarkKnight'ım henüz 10. levelim ne zaman nasıl gelişebilirim.

2- Oyuna başladığımda bana 2 tane yüzük verdi(daha doğrusu bütün karakterlere veriyo) birisi Ring of Fighter diğeri Ring of Warrior. Figter'ı 80. levelde atabiliyorum ötekini de 40. levelde. Hiçbir özellikleri de yok acaba gelişme olayı bunlarla mı ilgili?

3- O marketlerde zaman geçirme olayını biliyorum daha önceden sürüyle mmorpg tecrübem var:D
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 02/08/2005 :  19:19:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Şimdi M'ye bastığında çıkan liste warp listesi. Yani paran varsa uğraşmadan bir yerden başka bir yere gidebiliyorsun. Pratiklik için yapılmış bir olay. Bunun dışında yürüyerek bir kasabadan diğerine gidebilirsin. Yani başka bir kasabaya gitmek için M'de yazılı lvl'lere ulaşmış olman gerekmiyor. Daha önce anlattıklarım sanırım biraz karışık olmuş. Şimdi sana tavsiyem lvl 10 olana kadar Noria'ya gitmen. Noria nerede dersen kasabanın kuzey doğusuna git, orada haritanın sonunda sütunların olduğu bir yer var. İşte orası Noria kasabasına geçiş. Noria'da daha hızlı bir şekilde lvl atlarsın ve lvl 15 olduğunda bu seferde lorencia'nın doğusunda haritanın sonunda Devias girişi var. Devias'a gidince milletle parti yapar çabuk bir şekilde gelişirsin.

Darkwizard'ın gelişmiş hali SoulMaster oluyor ve lvl 150 olunca sana verilen görevleri yapınca gelişiyorsun. DarkKnight'ın gelişmişide BladeKnight ve aynı şekilde lvl 150 olduktan sonra görevleri yapınca gelişiyorsun. Yani oralara kadar daha çok vaktin var. Senin lvl 150 olman için sıkı bir oynayışla en azından 4 ay geçmesi gerekir.

Yüzükler konusunda benim bilgim yok. Ben başladığımda yüzük olayı yoktu yeni başladı. Ne işe yarar dersen sitesinden araştır bulursan bizede anlat (:

Market konusunu çoğu kişi es geçtiği için öyle bir tavsiyede bulundum. Millet herşeyini oyun alanından elde etmeye çalışıyor ve sonundada malzeme olarak ezik bir karakter olup çıkıyor. Senin tecrüben varsa ne dediğimi zaten çok iyi biliyorsundur (:
Sayfanın En Üstüne Git

omersinan
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 02/08/2005 :  21:15:12  Bilgileri Göster  omersinan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Sağol Rappier ben 19. level oldum senin dediğin gibi yaptım 15 oldum sonra bi arkadaştan yardım istedim beni Devias'a götürdü orda birine takıldım hem zengin oldum, hem 19. level. Oyunu çözdüm sayılır sağol.
Sayfanın En Üstüne Git

LaStMaN
Üye

Turkey
İleti 179

İletim - 03/08/2005 :  16:46:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar benim lvl 300 oldu ve hiç rst yok ve afk bırakma şansım da yok.stadium a gidince 15 reslilerden fırsat bulamıyorum.ne önerirsiniz iyi set ve experience bulmam için?
Sayfanın En Üstüne Git

nehbit
Yeni Üye

İleti 1

İletim - 03/08/2005 :  23:24:19  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya arkadaslar bu yazdiklariniza inamamiyorum siz nediyorsunuz boyle ben bu gune kadar yaklasik 5-6 serverde oynadim ve endusuk res sayim 45 di sakin yanlis anlamayin bu oynadigim serverlerde dandik server degildi bu arada mu ile ilgili bir hile yok sadece res bag var oda her serverde olmaz ve herkezde res atamaz tabiki ben res bag yapmadan oynadim cunku res bag yaptigin zaman adminler anlarsa acc silinir bu arada bana acil bir saglam bir server adresi verin(mumkunse turk server olsun ,surekli cokmesin,blees bag olmasin,lag durumu azolan serverler biliyorsanaiz lutfen paylasin)
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 40 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000