AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Ultima Online - Mu Online - Ragnarok Online
 MU Online!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 40

omersinan
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 31/07/2005 :  21:04:14  Bilgileri Göster  omersinan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar bu mu online beni çıldırtacak millet 120. levele gelmiş daha işin başındayım diyo ben 6. leveldeym ve level atlayana kadar canım çıkıyo nasıl level atlıyosunuz yaa?? nerelerde atlıyosunuz bana yardımcı olabilecek varmı çıldırcam saçımı başımı yolcam hasta etti bu oyun beni..!!!
Sayfanın En Üstüne Git

guneslilerr
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 01/08/2005 :  10:20:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
level atlayamayan arkadasım senın oynadıgın server da experience puanı dusuk oldugu için cook zor level atlıyorsun.zor oyunlar daha zevklidir tabıkı ama bu sana kafayı yedırecek galıba.bızm mcafe mızde ben mu serverı aldım. ispanyol tabanlı turkce bır oyun.istersen oraya gelebılırsın.sana acc verıp turkler rasında oynama sansıverebılırım.ama serverımızda asla kufur edemez ve kotu laflar edemezsın.yoksa uyelıgın sılınır.guneslile@.... asagıda yazan benım e mail ve msn adresım.benı msn'ne eklersen sana dha yarıntılı bılgı verebılırım.oyunsitesının onlıne oyunlar kısmı varya (foruma tıkladıktan sonra)onu da tıklayınca mu online uyelikleri ıstr mısısnız?diye bır konu var.orda avantajlarımız falan da yazıyor.neyse sen bıur bak kafana uyarsa bızımle oynamak ıcın bana yazarsın. ben sana oyunu nerden ındırecegını ve uylık bılgılerını verırırm.ken. ii bak.
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 01/08/2005 :  12:10:22  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben o zor lvl atlanan serverde lvl 152 SM'ye sahibim (:
Öncelikle belirteyim ne olduğu belli olmayan serverlerde oynamaktansa burada zor lvl atlamayı tercih ederim. Tanıdığım birkaç kişi Spider'da oynuyordu ve adamlar 35-40 reset atmışlardı. Birgün kafede oyunu acında birde baktılar tüm server resetlenmiş (: Ne birine sormak var nede arkadaşlar o kadar uğraşmışsınız size bir kıyak geçelim var (: Tüm emeklerin boşa geçmiş bir şekilde kala kalıyorsun. Bu bana pek adaletli gelmiyor peki ya size ???
Açıkçası yukarıda söylediğim tarz bir serverde oynamak yerine en zorunda oynamayı tercih ederim ve zatende öyle yapıyorum. Bu oyunu uzun süreli oynamak isteyenlere tavsiyen zor bile olsa kalıcı serverlerde oynamalarıdır. Yoksa oyuna bir sonraki girişlerinde tüm emeklerinin boşa gittiğini görebilirler (:
Sayfanın En Üstüne Git

omersinan
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 01/08/2005 :  14:09:48  Bilgileri Göster  omersinan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Tamam yolunu buldum level atlamanın şu anda 8. levelim hızlı level atlıyorum ben oyundaki en üst serverdayım. Yani oyuna girince 2 seçenek çıkıyo ondan üsttekü, sonra bir sürü server çıkıyor ondan da en üstteki serverda oynuyorum. Rappier sen hangi serverdasın? Adın ne? Bide sm ne?
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 01/08/2005 :  19:49:19  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Öncelikle en üstteki server Winge oluyor (: Ben ise Mayada takılıyorum ve senin o karakterle mayaya gelme şansın yok. Winge'da Türk varmı bilmiyorum ama mayada baya bir Türk var.
Dediğim gibi ben mayadayım... isim LuneNoria ve SM=Soul Master yani DarwWizard'ın gelişmiş hali....
Yanlız ben artık oyun oynayabilirmiyim bilmiyorum... En azından askerdeyken multi oyun oynayabileceğimi sanmıyorum (: Aksi takdirde sana yardımcı olmaya çalışırdım.... (:

Ama buradan hemen birkaç tüyo vereyim. Öncelikle lvl atlamak için yüksek seviyelilerle parti yapman gerekiyor ve bunun içinde lvl 15 olup Devias'a gidebilmen gerekli. Başlangıçta kendi başına Lorencia'dakileri kes. Daha sonra lvl 10 olunca Noria'ya git ve orada yanlız başına kesmeye devam et. Hangi karakteri kullandığını bilmiyorum ama hangisini kullanıyor olursan ol +12 ilaveli malzemeleri bulmaya ve onları kullanmaya çalış. Lvl 15 olduktan sonra Devias'ta partiler bulmaya çalış ve orada hızlı hızlı exp kazan. lvl 50 olunca Dungeon2'de BullRoom var araya takıl. Zaten o zamana kadar oyunun mekaniğini az çok öğrenmiş olursun (:
Birde pazarda süre geçirmekten çekinme. Orada vakit geçirirken kaliteli malzemeleri çok ucuza bulabilirsin. Ve ucuza aldığın malzemeleri normal fiyata satarak extradan birşeyler kazanabilirsin. Ben hacklendikten sonra sadece pazarda takılarak iki haftada leg set 7%12 yaptım. Ve son tavsiye zor bulduğun taşları kolayca harcama. Harcama yaparken fiyatın normalden düşük olduğuna dikkat et.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 40 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000