AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Ultima Online - Mu Online - Ragnarok Online
 MU Online!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 40

FaTal_Fl3x
Üye

Turkey
İleti 4

İletim - 07/09/2005 :  12:38:47  Bilgileri Göster  FaTal_Fl3x için bir ICQ İletisi Gönder  FaTal_Fl3x'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ya arkadas kafayı sıyırcam plss yardım mu online kayıt olmak için girdim ıd incorrect yazıp duruyor kafayı yicem plsss HELP ME!!!!!
Sayfanın En Üstüne Git

muarchangel ADMIN
Üye

Turkey
İleti 14

İletim - 08/09/2005 :  20:19:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben mu online server adminiyim serverimizin sitesi acılmıştır server hakkkında bilgi almak için www.muarchangel.250free.com adresine başvurunuz

imza falan yoq ne imzası
Sayfanın En Üstüne Git

KarTLenT
Üye

Turkey
İleti 20

İletim - 09/09/2005 :  23:07:04  Bilgileri Göster  KarTLenT'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
baba bu mu nasıl bir oyun bi anlatsana bana merak ettim belki bende oynarım
Sayfanın En Üstüne Git

ixir_cagdas
Üye

Turkey
İleti 49

İletim - 10/09/2005 :  22:02:21  Bilgileri Göster  ixir_cagdas'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
kardeslerım bu mu onlıne nasıl bir oyun bana bi anlatırmısınz oyunu nerden ındırebılırım nasıl uye olabılırım oyunun belli bir sitesi varmı cevaplarınızı beklıyom

Th£ £nD
Sayfanın En Üstüne Git

LaStMaN
Üye

Turkey
İleti 179

İletim - 11/09/2005 :  08:01:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bak ixir bu MU knight online tarzı ama görüntü felen eski bişey. sadece 3 car var.dark knight(savaşçı),dark wizard(büyücü),elf(bildiğin buf yapan ok atan elf).bi de level 220 olunca(her hangi bir carda) açabildiğin magic gladiator var.bu car ise hep büyü yapabiliyor, hem de kılıç kuşana biliyor.oyunda en yüksek level 350.level 330 olunca reset denen şeyi yapıyorsun ve level 1 e düşüyor.ama ekstra point geliyor.adamın daha güçlü başlıyor.leveller ko ya göre daha hızlı atılıyor (servere göre değişiyor).daha fazla bilgi için msn i kullanabilirsin
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 40 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000