lastman kades bu konuda bana yardımcı oldugun icin saol ama msn ın her zaman acık olmuyor kardes k.e sıktı artık baska onlıne ounlar arıyorum ban bu konu da tavsıye edebilecegin bir oyun varmı....
arkadaşlar yoğun uğraşlar sonucu neti evime bağlattım.benim sizdeen istediğim bana 7/24 saat açık üç kağıtçılığın olmadığı bir server ismi söylemenizi istiyorum forumları okudum bir sürü yazmışsınız.yazdığınız sitelerde serverin açık olup olmadığı gibi bir modül yok.baba server tabiki muonline.com ama turk server herkesin tercihidir tabiki www.dmuo.nl www.muarchangel.250free.com www.muturkey.sytes.net www.phoenixmu.net www.turkmu.com server herkes kurabilir ama turk serveri olarak bence darklords serveri gibi kimse olamadı olamazda bunun için arkadaşlar fuzili ağzınızı yormayın yapın bir serverda görelim (bunu server kurdum diyenler için söylüyorum)bende şuanda muonlinedan indiriyorum ve burada oynuyacam ama bir türk serveri olsada şöle adam akıllı herkes türk olsa daha zevkli olur bence.bu benim fikrim ben msn adresimi vereyim açılınca böle bir server haber verirseniz 7/24 oradayım merak etmesin açan arkadaş. arkadaşlar kafanızı karıştırdığım için özür sadece bayağı uzun zaman oldu oynamayalı ve aşırı derecede özledim bu oyun bir hastalık ve bunun tedavisi yok benden söylemsi herkese hayırlı günler bol kasmalar leventcb@hotmail.com
beyleer tamemen tesadüfen bir mu-online ama turk serverı buldum mub.servegame.com mubergama diye sitenin birincisi 8 res atmış ama ilk 10 dan sonrası daha res atmamış atanlarda sitenin sahibidir herhalde.ben 2 gündür oynuyorum 130 ıvı oldum hoşuma gitti vallaha denemenizi tavsiye ederim benden söylemesi