AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Ultima Online - Mu Online - Ragnarok Online
 MU Online!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 40

LaStMaN
Üye

Turkey
İleti 179

İletim - 04/10/2005 :  09:51:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
elbetteki psychcic-doom en iyisi.arkadaşlar bi de ben leveli 250 ettim hala görevi bitiremedim dk yim ne yapmamı önerirsiniz gidiyorum atlansa 2 saat kasıyom hiç bişi yok çıldırıracammmmmmmm.plz bi yardımm
Sayfanın En Üstüne Git

PysCO
Yeni Üye

Turkey
İleti 1

İletim - 10/10/2005 :  21:38:14  Bilgileri Göster  PysCO'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Mrb arkadaslar ben daha once cook oynadim bu oyunu oynayalı 1 sene anca olduu ewet ewet 1 sene oldu valla kim kesfettiyse cook guzel yapmis hayatimi ben bu oyuna adadim bayiliyorum ama bazen aksiliklerde oluyor benim bi 17 reslik bi charim wardi vee server bi reset yedi hepsi gitti valla bi server war cok guzel cook rahat kasarsiniz lvl 1000 de res atiyosun pointler duruyo ve ayni lvl 1de oldugu gibi cook kolay lvl aliyosun 1 bless satiyosun 600m para ediyoo yaniii yeniler icin muhteseemm bisi nese cok uzattim herkese kolay gelsin :DDD
Sayfanın En Üstüne Git

cheby
Üye

Turkey
İleti 22

İletim - 18/10/2005 :  21:58:53  Bilgileri Göster  cheby'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
beyler yeni sürüm,darklord carı %20 exp ve %60 drop anlayacağınız basit ve kolay kasılan bir server diğil tamamen sıradışı ve şuanda yeni açılmasına rağmen kalabalık bir server.
serverın sürümü 1.0z bu sürüm muonlinenın en son sürümü ve elle gösterilecek kadar az türkiyede tek dünyada sayılı sadece 1.0z orjinal çin ve koreda var başka yabancı serverlarda 97d+99items going to version 1.01r client and 99b serverlara geçti yani orjinalda kullanan ana server

sserverımız yeni açıldı herkesi bekleriz
www.mubergama.com

MUTEAM

bu oyun bir hastalık
Sayfanın En Üstüne Git

cronic
Üye

İleti 6

İletim - 21/10/2005 :  00:34:45  Bilgileri Göster  cronic'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ewt mubergama sitesine girmiyo oda ayrı bi konu zaten su an arkadasların istediği gibi bi server var http://cebinetmu.servegame.com
Sayfanın En Üstüne Git

cheby
Üye

Turkey
İleti 22

İletim - 25/10/2005 :  12:41:29  Bilgileri Göster  cheby'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
server birdaha kapanmamak üzere açıldı isterseniz girip bakabilirsiniz.ayrıca admin arkadaşların size süprizleri olucak herşey ana sayfada yazıyor bakabilirsiniz

bu oyun bir hastalık
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 40 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000