AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Ultima Online - Mu Online - Ragnarok Online
 MU Online!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 40

ercens
Yeni Üye

Turkey
İleti 1

İletim - 04/01/2006 :  13:17:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
webzenden muonline oynuyorum oyunda hack yapanlar1 goruorum . can1ma tak etti bende azbucuk arast1rd1m , yabanc1lar1n oyuda konusmalar1n1 d1nledim (genelde ispanyolca) pek anlamad1m ama en sonunda siteyi söylediler
siteye girdim gerekli islemleri uygulad1m ama basaramad1m :(

sizden yard1m talep istiorum ! site ismini veriorum , yorumlar ingilizce olmad1g1ndan zorland1m ama deneyimli kisiler bunu kolayca anlar san1yorum

program1n ismi::::Mu Online - CH3.96 b2

site:::::http://www.unitedcheats.com/foros/index.php?topic=4648.msg29457#msg29457
Sayfanın En Üstüne Git

noway_tr
Üye

Turkey
İleti 4

İletim - 04/01/2006 :  17:56:20  Bilgileri Göster  noway_tr'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
agalar ben giremedim muonline ye

selamn cenk..
Sayfanın En Üstüne Git

wolwerine
Üye

Turkey
İleti 8

İletim - 04/01/2006 :  19:42:08  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar sitenin son rütuşları kaldı hatta açıldı dene bilir benden söylemesi sizleri bekliyorum bütün itemlerinizi ben yapıcam size kanatlarda dahil. www.frienzmu.net
Sayfanın En Üstüne Git

imagerol
Üye

Turkey
İleti 12

İletim - 05/01/2006 :  10:55:05  Bilgileri Göster  imagerol'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  imagerol için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar peki bu önerdiğiniz mu serverlarından bana kolay kasılanı önerirmisiniz ?
Sayfanın En Üstüne Git

wolwerine
Üye

Turkey
İleti 8

İletim - 05/01/2006 :  15:12:14  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
tabiki arkadaşım www.frienzmu.net version 1.01E+ Dark Lord var ve yeni itemler var ayriyetten exp. %1200 le çarpilio en mükemmeli bu
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 40 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000