arkadaslar psychic-doom oynayın www.psychic-doom.com dan indirin bir cesit mu oyunudur ama oyle kolay kapanacak bir oyun degildir.mutlaka indirin bayılacaksınız.
Wolwerine Arkadaşım ii demişsinde burda ben kayır olamıyorum.Sorun Var galiba...Ben bu mu yu ilk darklords da başladım.Darklords serverinin ilk oyuncularındanım yani 2 yıl oldu oynayalı...Wolwerine arkadaşım benim kafem var.Ben Çok Rahat Oyunda 1 ci bile olurum...Ama ilk başlarda bana bi 5 res yardımcı olman lazım...Bide Nasıl Kayıt olabilirim sölersen sevinirim...
Ramualda arkadaşım tabiki sana yardımcı olurum bak sana nasıl kayıt oluncagını anlatıyım.şimdi arkadaşım www.frienzmu.net sitesini tıkla, ardındanda ekrana iki resim çıkacak bunlardan kolay olanı sağda yani Frienzmu:Hayperion u yani mavi resmi tıkla, ordan new account denilen yerden yeni account alabilirsin öyle yaşmaş ülke falan sormuyorlar. Gelelim oyunu indirmeye: http://38.118.213.203/uhhndngoum+/personal/l/las3r/Frienzmu_1.01E.rar burdan oyunu indir ve kur ardından 2006 pach var yani bu :URL http://tinyurl.com/7hfvd buunuda indir kurduğun MU nun içine bunu kopyala ve oyuna girdiğinde alt alta 2 server çıkçak ve bunlardan sen Hayperion a gir orda da 3 server çıkcak 2ile3 pvp 1 non pvp ben genellikle 1 de olurum beni bul sana 5 değil 25 reset bile çektiririm bye :)
arkadaslar bende eskı mu online oynayanlarındanım suanda en gelısmıs server www.muonline.gr sitesinden indirebilirsiniz tum harıtalar acık yenı ıtemler var ve cok kalıtelı bır server sureklı onlıne olan gmler var bırde www.thegame.gr sitesi var buda fena bır server deıl www.muonline.com sitesi bu oyunun babası ama sunu soylıyım lvl100 den sonra oyunu bırakmak ıstıycegınıze emınım gecen gun gırdım bazı deısıklıkler var ama harıtaların cogu kapalı ve abuk subuk yenılıkler var benım sıze tavsıyem www.muonline.gr sitesidir suanda dowladda bır probleö yasadıgım ıcın oyunu oynuyamıyorum ama cok kalıtelı ındırebılen olursa bana mail atsın lutfen
bu arada www.thegame.gr sitesinden oynıycak olursa oyunu bu siteden indirdikden sonra yapması gereken bır kac deısıklık var cılentde oyunu ındırdıkden sonra bana karga5_5@hotmail.comdam e-mail atabılırler