oyuna girerken 2 tane japonca yazı çıkıyor hangisine tıklarsam tıkliyim Yine bissürü japonca yazı çıkıyor altlarıdada cana benzeyen göstergeler var Birine tıklıyorum bişey yüklemeye başlıyor ama yükleme bitmiyor naapcam? yüklemeyi beklicem mi?
ben göztepelii bence en güzel hastalıgın üyesiyim reset yok ama gayret var bana kopya staff verildi bu nasıl yapılır hilelileri nasıl anlayacagım herkeze mulu yarınlar :)
Ben şuan yeni açılan yeni bir MuOnLine serverında oynuyorum MuOnLine tarihim eskidir mesala muisrail,darklords,muturk,muturkiyem gibi server ların hepsinde oynadım ama şimdi LifeMuOnLine zamanı bu server paralı ama hepsinden daha kaliteli ve daha güzel zaten parasıda öle ahım şahım birşey deil aylık 2.5YTL benim yeni serverim çok memnunum eskisi gibi her isteyen öle hack yapamıyor ve hile bug olayları yok ve en güzeli lag yok.Benim size tavsiyem girip bu oyuna bi bakmanızdır memnun kalacağınızı temin ederim.Bide tiyo hemen hemen butun darklords cular bu servera gelmeye başladı. websitesi:www.lifemu.efsanesi.com mırc adresi:irc.deyim.net serverından #lifemu kanalı
King bize tarif ettiğin tüm siteler (isteyen alınabilir) çocuk oyunu siteler. Bir günde reset atılıp oynanan oyunu oynamam ve böyle bir şeyide kimseye tavsiye etmem. Ben bu oyunu ana verserden oynuyorum. www.muonline.com 'a girip oyunu indirebilir ve account alıp oyuna başlayabilirsiniz. Bence bu oyun diğer tüm mu serverlerinden daha zor ve bir o kadarda eğlenceli. Açıkçası zorlanmadan oynamanın bir oyun için mantıklı olmadığını düşünüyorum. O yüzden diğer tüm serverler bana çok saçma geliyor.