AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Ultima Online - Mu Online - Ragnarok Online
 MU Online!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 40

t.H.e W.i.Z.a.R.d
Üye

Turkey
İleti 287

İletim - 06/04/2005 :  17:04:20  Bilgileri Göster  t.H.e W.i.Z.a.R.d'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
oyuna girerken 2 tane japonca yazı çıkıyor hangisine tıklarsam tıkliyim
Yine bissürü japonca yazı çıkıyor altlarıdada cana benzeyen göstergeler var
Birine tıklıyorum bişey yüklemeye başlıyor ama yükleme bitmiyor naapcam?
yüklemeyi beklicem mi?
Sayfanın En Üstüne Git

albatros84_xp
Yeni Üye

Turkey
İleti 1

İletim - 15/04/2005 :  22:37:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ben göztepelii bence en güzel hastalıgın üyesiyim reset yok ama gayret var bana kopya staff verildi bu nasıl yapılır hilelileri nasıl anlayacagım herkeze mulu yarınlar :)
Sayfanın En Üstüne Git

kingageof
Üye

Turkey
İleti 26

İletim - 18/04/2005 :  14:59:53  Bilgileri Göster  kingageof'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  kingageof için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben şuan yeni açılan yeni bir MuOnLine serverında oynuyorum MuOnLine tarihim eskidir mesala muisrail,darklords,muturk,muturkiyem gibi server ların hepsinde oynadım ama şimdi LifeMuOnLine zamanı bu server paralı ama hepsinden daha kaliteli ve daha güzel zaten parasıda öle ahım şahım birşey deil aylık 2.5YTL benim yeni serverim çok memnunum eskisi gibi her isteyen öle hack yapamıyor ve hile bug olayları yok ve en güzeli lag yok.Benim size tavsiyem girip bu oyuna bi bakmanızdır memnun kalacağınızı temin ederim.Bide tiyo hemen hemen butun darklords cular bu servera gelmeye başladı.
websitesi:www.lifemu.efsanesi.com
mırc adresi:irc.deyim.net serverından #lifemu kanalı

saygılarımla Çılgın MU cu KanKaa
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 12/05/2005 :  19:27:27  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
King bize tarif ettiğin tüm siteler (isteyen alınabilir) çocuk oyunu siteler. Bir günde reset atılıp oynanan oyunu oynamam ve böyle bir şeyide kimseye tavsiye etmem.
Ben bu oyunu ana verserden oynuyorum. www.muonline.com 'a girip oyunu indirebilir ve account alıp oyuna başlayabilirsiniz. Bence bu oyun diğer tüm mu serverlerinden daha zor ve bir o kadarda eğlenceli. Açıkçası zorlanmadan oynamanın bir oyun için mantıklı olmadığını düşünüyorum. O yüzden diğer tüm serverler bana çok saçma geliyor.

Sayfanın En Üstüne Git

cezalı
Üye

Turkey
İleti 61

İletim - 13/05/2005 :  20:13:45  Bilgileri Göster  cezalı'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
kudretcank tarafından yazılan:

Hadi ama, kimse Mu Online oynamıyor mu?

kardes emaıl lın tanınmıyo yanlısmı yazdın_?
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 40 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000