yaa arkadaşlar kafayı yicem ElectroMU diye bi oyun oynadım okulda 220 level oldum ama biyerlerden bulupta evde oynayamıorm lütfen yardım edin bekliorm....
ben göztepelii bence en güzel hastalıgın üyesiyim reset yok ama gayret var bana kopya staff verildi bu nasıl yapılır hilelileri nasıl anlayacagım herkeze mulu yarınlar :)
mrb.. bende istanbulda mu oynayan arıyordum bana oynadığın internetin adresini verirmisin.burda bulamadım.yardımcı olursan sevinirim
mrb.arkadaşlar ben muturk ve darklords oynunu bundan 4 ay öncesine kadar hergün yani 7/24 oynuyordum fakat istanbula gelince pc almak ve internet bağlatmak ve ekran kartı felan hepsini aynı anda yapamadım yani alamadım.4 ay süredir istanbulda mu-online oynanan bir internette görmedim ve bulamadımda.istanbulda oturup ve bu oyunu internette oynayan arkadaşlar bana adreslerini verirlerse sevinirim.bir tane biliyorum oda gaziosmanpaşada ve bana çok uzak.bende kazaskerde oturuyorum.yardım sever arkadaşlara duyrulur.beni tanıyan herkese selamlar iyi kasmalar