AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Ultima Online - Mu Online - Ragnarok Online
 MU Online!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 40

barbar2
Üye

Turkey
İleti 3

İletim - 24/02/2006 :  14:28:22  Bilgileri Göster  barbar2'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Mu oynayan ve oynamak isteyen arkadaslar GM olmak istemezmisiniz:)ozunlu_mu@hotmail.com adresine acc adi birde sifre yoluyarak uye olabilirsiniz.85.105.73.123 wep sitesindende gm olabilmek icin ne yapmaniz gerektiği yazilmaktadir ayni zamanda ful luncer indirerek oyuna girebilirsiniz server yeni resetlenmistir herkezi beklyorum no:hahamu no:hack no :lag su an 500 kayitli acc bulunmaktadir.

MuOnline
Sayfanın En Üstüne Git

_SeSSiz_Dj_
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 25/02/2006 :  16:40:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben Oyunun Yeni Version unu indirdim Oynayabiliyorum.Ayrıca Karakterler Silinmemiş Sadece lvl i Azalmış...
Sayfanın En Üstüne Git

KARANLlK
Yeni Üye

Turkey
İleti 1

İletim - 25/02/2006 :  22:48:13  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
BENDE MU oyuncusuyum..şöyle bakıyorum da bir oturuşta reset atanlar...server beyenmeyenler yada işte yabancı dil şart diyenler...hazır beklemeyin arkadaşlar...

www.mu-online.com ve www.Psychİc-doom.com siteleri mu için güzel yerler.

öncelikle mu-online da kullanıcı sayısı çok fazla olduğu için yeni başlayacak olanlar için zulum bir yer..Psychİc-doom ise orantılı kullanıcı sayısına sahip vede güzel bir yer....ama ingilizce yi bilmeniz gereken tek yer kayıt esnası....kayıt tan sonrası kolay....

benim tavsiyem Psychİc-doom ......ben ordayım KARANLlK kullanıcı adım.

By KARANLlK
Sayfanın En Üstüne Git

EmrE04
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 28/02/2006 :  19:58:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
MU online yaramaz en iyisi knigh ama zevginize karışmak isdemem (bir ara oynadım)
Sayfanın En Üstüne Git

oguzhan14
Üye

Turkey
İleti 353

İletim - 28/02/2006 :  22:29:31  Bilgileri Göster  oguzhan14'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
abiler size 2 şey sorcam.birincisi blade knght ve darklord hangi karakterlerde kaç lvllerde çıkyo?ikincisi ise ben suçluyum.çok adam öldürdüm.şimdi kurtulmak istiyorum ama saatlerce geçmiyo.neyapcam?

NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!

JackSpearow

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 40 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000