Mu oynayan ve oynamak isteyen arkadaslar GM olmak istemezmisiniz:)ozunlu_mu@hotmail.com adresine acc adi birde sifre yoluyarak uye olabilirsiniz.85.105.73.123 wep sitesindende gm olabilmek icin ne yapmaniz gerektiği yazilmaktadir ayni zamanda ful luncer indirerek oyuna girebilirsiniz server yeni resetlenmistir herkezi beklyorum no:hahamu no:hack no :lag su an 500 kayitli acc bulunmaktadir.
BENDE MU oyuncusuyum..şöyle bakıyorum da bir oturuşta reset atanlar...server beyenmeyenler yada işte yabancı dil şart diyenler...hazır beklemeyin arkadaşlar...
öncelikle mu-online da kullanıcı sayısı çok fazla olduğu için yeni başlayacak olanlar için zulum bir yer..Psychİc-doom ise orantılı kullanıcı sayısına sahip vede güzel bir yer....ama ingilizce yi bilmeniz gereken tek yer kayıt esnası....kayıt tan sonrası kolay....
abiler size 2 şey sorcam.birincisi blade knght ve darklord hangi karakterlerde kaç lvllerde çıkyo?ikincisi ise ben suçluyum.çok adam öldürdüm.şimdi kurtulmak istiyorum ama saatlerce geçmiyo.neyapcam?