ya neden bahsettiğinizi anlamıyorum 10 lvl 200 lvl nedir ki?!?!beyler oyun 330 dan sonra baslıo ben ilk darklords ta basladm darklords oynayanlar beni tanır 23 res mg ydim server kapandı...sonra dream e gectim ordada 9 res elf ve 2 res sm yaptım ki o da bugun kapandı =) bende server arıorm...size tawsiem tek kascaksanız losttower7 ii ama party yapcaksanız tarkan dan atlans a gecin!!
HaYaTtA En KoLaY YaPtIğIm İş 1-2 KaDeH DiSs AtMaK;SeNiN YaPtIğIn En İyİ İş YaNıBaŞıNdAkİ DoStU SaTmAk__DiSsToRtİoN Ep__
selam. ben de bu oyuna yeni başladım ve keşfedilmesi hiç zor değil ama nedense oynadığım serverda time over diyor.. yauw bu oyun paralımı.. uzun süredir oynayanlar varmışşş.. bende lvl 70 oldum 2 günde :D:D:D... bu konu hakkında en kısa süre içerisinde cvp'ınızı bekliyorum.. eğer bi daha geri alamıcaksam oyun sıkar artık beniii :((
:)... belki az oynadiğındandır.. ama artık turkishmu dayım.. oteki olsa ne yazar.. turkish mu çok kolay.. yani buf yok ama kolay level atliyorsun.. adami baya kasan yaratıklar da var.. hatta ben level 160 oldum bugün daha ama bi vuruşta devai'deki sarı bi ejderha tek vuruşta kesio.. uyuz bi durum..