Selam arkadaşlar bende oyunda yeniyim ama bilinçsizce ve hırsla 45. level'a geldim.. Birkaç sorum olacak..
Öncelikle benim karakterim DarkWizard kılıç kullanıyorum ama sadece 1 adet,oyundaki diğer arkadaşlarda 2 adet kılıç kullanabiliyorlardı. bunu nasıl yapabilirim.
Ben şimdiye kadar str ve agility'e önem verdim, şu noktadan sonra bana tavsiyeniz.
Bir sorum daha var bana Chaos'la ilgili birşey aldım canavar öldürdükten sonra sarı altın gibi ne işe yarıyor. Ayrıca elimde yüzüğe benzer şeylerden var bunları ne yapacağım hakkında biraz bilgi varirseniz sevinirim....
kardes, o her silahta olmuyor. Allah'a sükür öğrendim oyunu :D... silahlarin adını hatirlamiyorum. ama sen biraz daha kurcala.. level atladikca saticilari sürekli kontrol et. yeni kıyafetler oluyor. bu arada ben DARK LORD OLDUM BEYLER.. gelin.. turkishmu ya. :D.. *NGHT* ismi Dark lord da _UYUZ_ ismi Magic gladiator de. KARA_OGLAN da blade knightta. BK benim 249 mu 250 mi neydi unuttum. artik onu kasmiyorum. daha güclüleri varken. eğer dark lord alirsaniz full str (cariszma i da unutmayin onunla super bi kusu kullancaniz) ama armor giymeyi unutmayin asla.. MAGIG De de str ve aglity basin. baslangicta normal vuruslar iidir 100 level kadar olduktan sonra artik normal vurus yapmayin hep sag tus kombosu kullanin. mana ve position yedeğiniz mutlaka olsun.. hadi kolay gele.. NOT: DARK LORD EN ZOR KASILAN KARAKTERDIR VE SOUL MASTER (DARK WIZARDIN RESINDEN SONRA CIKAR)... CABUK OLDURUR AMA COK KOLAY OLUR.. HELEKI OYUNDA HATA VE LAG VAR SA zevkiniz berbat olur. sansiniza
arkadaalar vallahi kafayı yıyeceğim bana yardım edin bu mu hangisi olursa olsun bana oynamak istiyoruum. bana yardım elini uzatan yokmu? ellerini uzatan sağolsun kendinize bakin kardeşlerim mu oynayanlarkardeştir unutmayin.
Ya beyler.. ben server kurdum kurmasına da. serverda şöle bir problemim var. daha doğrusu serverda değil. resimde de gorebilceğiniz gibi, server'a bağlanıyorum.. ama oyuna girmek için herhanbi oda yok. deliricem. tırlatıcam. plese help me.. en kısa süre içerisinde yardiminizi bekliyorum.. saygılar efem :)...