Selam. Ben bir server önermek istiyorum. Belki bilenler vardır. www.phoenixmu.net Kolay lvl kasıp reset atmak, cins cins uygulamaları olmayan bir serverda oynamak isteyenleri bu servera davet ediyorum. Güzel bir server. Önceden zırt pırt bağlantı kesiliyordu. Sonra serverda güzel bakımlar falan yapıldı. Şimdi server süper lag yok. Kesinti yok. Serverda biTürk benim jok sıkıldım. Geberiom. Server gerçekten güzel. 133 MB clienti var. Anında kayıt olayı var. İlk reste 3 reslik point geliyo. Yada bende bug falan oldu :)
mu online da turk serverında acayıp avntajlarla acc /uyelık verılır gunesliler@mynet.com a yazın sızı bılgılendıreyım.aynı g24 satte yanıt garantısı verıyorum.valla herkes turk avntajları duyunca obur serverdakı acc nızı bıle bırakabılırsınız.e ne bakıyın hala yazı ya ole bak adresı verdım yazzsa na ha unutmadan mesjınızın konıu bolumune mu yazarsanız sevınırım (oncelıklı okunması acısından hadi bye....)servervseviyelidir lutfen kufur ıcerıklı konusmalarınızı orada kullanmayın.çşimdiden tesekkurler bye.haa serverdaki yarısmalardan para ve ex esya kazanabılırsınız ayrıca oyundakı admınlardan her an bırdsey danısaa bılırsınız
bılgılendırme yazıları sıkca sıze yardımcı olacak oyunda bılmıyorum dıye uzulmeyın
barbar1, mesajlarını sildim. Zaten server hakkında bir konu açmışsın, ayrıca onunla alakalı 8-9 mesaj yazmana gerek yoktu. Tekrarlanması durumunda üyeliğini kilitlemek zorunda kalacağım.
Walla |KRONDOR| dururken bana cevap yazmak düşmez ama ben de üye olduğuma göre sanırım cevap hakkım vardır. 1-Kardeşim beğenmeyen forumlara katılmasın 2-Üye de olmasın...(Tabi olmasını isterim ,bilgilerini bizimle paylaşmasını ama kurallara da uymalı ...) 3-Her sitenin olduğu gibi buranın da kuralları var.Özellikle forumlarda çok dikkat edilmesi gereken kurallar.... Ben bunu yazdım ...Lütfen kimse alınmasın...Benim düşüncem böyle...Ama illa da uymayacağım derseniz sizin bileceğiniz iş..........