bak herkes senn gibi evden yazamaz hem ben sizi eleştirdim .ben sadce elestırdım begenmemezlık yapmadım.sıteye katkım olsun daha ıyı bır ortamda yazısalım istedim .gaffur un yuzunden sende tansıyonu arttırma ben geldıgım yeri daha ii bişeler olsun dıye ugarsırım onerılerı begenmemezlık olarak algılıyorsan solıcek sozum yok.lutfen.yapmayın ayrıca barbarla aynı cafedeyız.o cafenın sahıbı bende yanında calısıyorum yani bir i.p.nin bukadar abartılmasını anlamadım.2 uyelıgı napıım zaten.1 taneye zor yetısıyom simdiden.lutfen.baska bır üyelık aldım bunu sılme barbarın uyelıgını de gerı vermenı rıca edıcem.onun bu yuzden zarar gormesının sorumlulugunu alamam.hem onyargılı olmayı bırakırsanız bu forumda ne kadar etkın olacagımı ve yardım edecegımı gorurusunuz tesekkurler
Ek olarak, her ne kadar konu dışı da olsa, mesajlarınızı yazarken biraz daha özenli yazmanızı tavsiye ederim. Bu şekilde yazdıklarınızı okumak bir hayli zor oluyor.
bak bu seviyeli yazısman gercekten hosuma gıttı.yan sılmeden once soz hakkı verseydın ıı olurdu.tekrar emıl alıp uyelık almak zor oldu ama olsun bak gorursunuz forumdakı işlekliğimi ha unutmadan bunu silmediğin için teşekkürler.
cunku o marngoz dukkanındada calısıyor.asıl meslegı o.ben okulu bıtırınce ben burada calısacaktım.ole de oldu yanı benımserverle ılgılenmem daha olanaklı.oyuzden bana yazılan her mesaja cabuk cevap verebılırım.zaten sende goruyon yanıtlarım gecık mıyor.ben e mailimi cok sık kontrol ediyorum.anladın degılmı neden bu adresı verdıgımızı.anlayısın için simdiden tesekkurler. dunku yazılar ıcın de kusura bakma cevaplayınca ole art arda gelmısler.baska sorunun/sorun olursa msnm su an acık ekleyebılırsın benı bu diger uyeler iöçşinde gecerli byeee.