AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 Cd calar almak için öneri
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

tuta
Üye

Turkey
İleti 202

İletim - 18/01/2005 :  21:26:47  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
yok abi öle olmuyu bende yokda şimdi çok fiyat farkı yok 20gb ile 2gb arasınd ayrıntılı bilgiyi creativein web sitesinde bulabilirsin
ben bu fiyatları amazona bakarak söyledim yurtiçinde 50-150 dolar farkediyo fiyatlar bide istersen ipodları arştırabilirsin onların görünüşü süper ama pahalı sen bilirsin tabi

Oyun oynayanlar iyi oynamak için hile yapar en iyi oynayanlar asla hile yapmaz
Sayfanın En Üstüne Git

NoD0ubT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 785

İletim - 18/01/2005 :  22:04:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence mp3 çalarlar o kadar kullanışlı değil. Bir CD çalar alsan da sonra bir CD'ye bilgisayarındaki mp3'leri kopyalayıp dinlesen daha iyi olmaz mı? Bir CD 700mb, bir mp3 çaların hafızası ise 128-256mb. Ya da siz onları boşverin 300$'a hesaplı bir PALM alın. Hem SD hafıza kartı ile istediğin kadar mp3 yükle dinle hem Office Programları çalıştır hem de oyun oyna.
Sayfanın En Üstüne Git

tuta
Üye

Turkey
İleti 202

İletim - 18/01/2005 :  22:52:06  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
mp3lerin hafızası 256mb falan değil onlar en küçükleri önce yukardaki yazımı okuyup öyle konuş

Oyun oynayanlar iyi oynamak için hile yapar en iyi oynayanlar asla hile yapmaz
Sayfanın En Üstüne Git

NoD0ubT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 785

İletim - 19/01/2005 :  11:22:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
tuta tarafından yazılan:

mp3lerin hafızası 256mb falan değil onlar en küçükleri önce yukardaki yazımı okuyup öyle konuş

Sanırım bu laf bana idi :) . Ama sadece hafızasına bakıp da konuşmamak lazım. Öyle değil mi? 20gb ama sadece müzik çalıyor. Neyse herkesin fikri kendine tabi.
Sayfanın En Üstüne Git

Lightning
Seçkin Üye

Turkey
İleti 398

İletim - 19/01/2005 :  11:40:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ya şimdi herkesin düşüncesi tabe ama bide şu war; kafam kadar cd çalar taşicana awuç içi kadar(yada daa küçük) mp3 player almak war. anahtarlık nietine taşıya biliosun. ayrıca 1gb lık bi mp3 player çok gözel olcaktır. istemediin kadar müzik koyabilirsin içine. ben geçen sene codegen den almıştım 250 lik, 55-60 şarkı alıo, ses kalitesi çok ii we 1 ince pille 8 saat çalışıo. cd çaların bide pil sorunu oluo ayrıca. çok aç bi alet(arklarda war çok dertliler görüoz:)).ses kalitesi de okdar ii diil hepsinin, 160-200 milyon arası bişiyi gözden çıkarıp sony alırsan o çok gözel işte. bilgisayardan ii ses werio:P PALM olayına hiç girmiom zaten, hafıza kartı kendi fiyatı kdar olan bi alet:) karar sana kalmışş.. Farewell..

Lost in shadows of my own..
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000