AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 Cd calar almak için öneri
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

tuta
Üye

Turkey
İleti 202

İletim - 19/01/2005 :  13:29:22  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bir yerde can.yildirim arkadaşa katılıyorum 256mblik alcağına cd çalar al daha iyi çünkü bir cd taşırsın 140 şarkın olur ama eğer geniş bir mp3 koleksiyonun varsa 8000 şarkıyı yanında taşıyamayacağın için mp3 player alırsın mp3 player aldıktan sonra 1gb lik almanın anlamaı yok

Oyun oynayanlar iyi oynamak için hile yapar en iyi oynayanlar asla hile yapmaz
Sayfanın En Üstüne Git

NoD0ubT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 785

İletim - 19/01/2005 :  15:56:57  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Lightning tarafından yazılan:

PALM olayına hiç girmiom zaten, hafıza kartı kendi fiyatı kdar olan bi alet:) karar sana kalmışş.. Farewell..

PALM'lar değişik bir hafıza kartı kullanmıyor ki... SD Hafıza kartlarını destekliyor. En son bir sitede kampanya vardı Kingston 512mb 50$ idi.
Sayfanın En Üstüne Git

Lightning
Seçkin Üye

Turkey
İleti 398

İletim - 19/01/2005 :  21:04:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hmm, olabilir yaa, hafıza kartlarına uzuuun bi zamandır bakmıorum, enson baktıımda 1gb lık hafıza kartı 300 dolardan fazlaydı(leveldan bakmıştım). yoksa bilioz tabe onların kartları uzaydan gelmio:)) Farewell..

Lost in shadows of my own..
Sayfanın En Üstüne Git

superman
Üye

İleti 59

İletim - 21/01/2005 :  17:24:32  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben en iyisi şöyle 20gb lik bir mp3 player alıyım ama fiyatı nasıl 150 dolar falan oynuyosa 350 gibi oluyo buda asırı cok bana göre!Fiyatını nerden öğrenebilirim

korkaklar havada aslanlar karada ucar
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 22/01/2005 :  12:33:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Rappier tarafından yazılan:

valla örnek vermek sorun değil... nette mp3 player diye arat binbir çeşidi çıkar. kesene ve mantığına en çok uyanını seçip alırsın. KOnu hakkında çok basit bir açıklama yapayım bu yeterli olur herhalde... 192 kbps kaliteli mp3'lerle kaç mb'lık bir mp3 çaların varsa o kadar süre müzik dinleyebiliyorsun. Eğer 256 mb'lık birşey aldıysan 250-260 dakikalık müziğe denk geliyorki buda oldukça iyi bir rakam :) ayrıca yanında müzik cd'si taşımak gibi bir sorununda yok, tüm bunların hepsi 50-100 gramlık bir aletin içerisinde saklı (:

Sanırım yazılan mesajları okumuyorsun.....
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000