Ben bu konuyu biryerlerden hatırlıyorum:D Herneyse... bence counter-strike 'ın en iyi silahı kişiye göre değişir, zira zevkler ve renklerin tartışılmayacağı gibi insanların yetenekleri de çeşit çeşittir... biraz geriye bakarsanız bunun kanıtını görebilirsiniz
kullanmasını bilene 4-1 tavsiye ederim.headshot vurmaya alıştım artık tak diye. :D çok iyi bir silah ama fazla abnmamak lazım onu kullanırken veya abanacaksan da adamın ayağına nişan al yukarı doğru çıkıyor zaten. counterlerda 4-4 , 4-3 iyi.benim favorim 4-1
Eğer iyi bir oyuncuysanız en iyi silah diye bişey yoktur. bence doğru map te doğru silahtır önemli olan. ama tabiiki de her oyuncunun da bir favori silahı vardır. benimki de ak-41(keleş) dir.onu iyi kullanabilmek yıllarımı aldı.
dark side of the force is a parthway to many abilities some considered to be unnatural
YA SİZ BU OYUNU BİLMİOSUNUZ HERALDE EN İYİ SİLAH 4-6 AWP DİR YUH BEEEEEE SİZDE COUNTER STRİKE MI OYNUONUZ TERÖRLERİN EN İYİ SİLAHI KALESNİKOF 4-1
ben 4 yıldır half-life ve cs oynarım ve bizim bir arkadaş çok iyi awp kullanır hiç yenemedim ama o benim nasıl kanas düşürdüğümü bilir yani en iyi awp değil beni awp ile zor vurursun 4-3 ve 3-1 ile çok pis awp düşürürüm