AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Counter-Strike ve Diğer Half-Life Modları
 Counter-Strike (CS)'ın En İyi Silahı Hangisidir?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 41

-eL_Niño-
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1802

İletim - 16/09/2005 :  15:10:57  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
WasP l roland tarafından yazılan:

lanetdisco haklı ayaga ates edince kafaya giden silah en iyisidir. bu cok normal. ama lanet arkadasım sen bu silahı cozmuşsun, kafaya gelsin diye ayaga ates ediyorsun. diğer arkadaslar bunu henuz cozemediği için onlar en ii silah olarak 4-1 i secmemiş. sen belli ki eskilerdensin.

sanada cwp vereyim
bende 4-3 ile kafadan vururum tekniğini bilirsen susturucuyu takarsın ve kafayı hedefin tam ortasına alınca 2 atışta veya kafanın üstüne alınca 2 mermide felan vurursun

bLa bLa...
DeatH_SoldieR (M.Ö) || -eL Niño- (M.S)

Tüm umudunuzu kaybetmek özgürlüktür..
Sayfanın En Üstüne Git

ReSiDeNT_EviL
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 19/09/2005 :  15:46:14  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
en ii silah sniper öbür silahlarla ateş ediolar balına vuran var ama sniper le öle bala vuramazsın aynı şekıl desert_eagle...
Sayfanın En Üstüne Git

Darth Visas
Üye

Turkey
İleti 12

İletim - 20/09/2005 :  03:21:51  Bilgileri Göster  Darth Visas'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
evet arkadaşlar konuya biraz netlik kazandıralım. en iyi silah derken kategorilere ayırmamız lazım. mesela awp en cok damage varen silahtir tek kurşunla. en seri silah 3-3 (adını unuttum!!!) tür 50 kurşun saniyede. kullanması en kolay silah ise oyuncuya göre değişir. bana göre mp-5. kullanması en zevkli silah ise tabii ki ak-47 dir. Netlik kazandı dimi konu?

dark side of the force is a parthway to many abilities some considered to be unnatural
Sayfanın En Üstüne Git

kemal_kamil
Üye

Turkey
İleti 2

İletim - 21/09/2005 :  21:12:13  Bilgileri Göster  kemal_kamil için bir AOL İletisi Gönder  kemal_kamil için bir ICQ İletisi Gönder  kemal_kamil'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  kemal_kamil için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
hayır benim diyecek sözüm var :P bence en güzel silah kuşçu yani 4-5. 2. olarak ise 4-2 ve 4-3 tamam anlaşılmıştır konu :D
Sayfanın En Üstüne Git

nusret93
Üye

Turkey
İleti 7

İletim - 25/09/2005 :  12:45:24  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bence 4-3 güzel olduğu gibi 3-1 veya 1-3 de güzel ne dersin?

nusret
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 41 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000