AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Counter-Strike ve Diğer Half-Life Modları
 Counter-Strike (CS)'ın En İyi Silahı Hangisidir?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 41

CANPOLATALEMDAR
Üye

Turkey
İleti 365

İletim - 02/02/2005 :  01:22:24  Bilgileri Göster  CANPOLATALEMDAR'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
5-1'le ates etmek icin sebep ya duvarin arkasindan adami öldürmek ya da zevkine ates etmektir.(Bazen sansli olursun adami vurursun cok nadir olay)
3-3'le taramak 5-1'le taramaktan daha iyi.Isabet orani yüksek,daha rahat vurulur.Oyundaki baba diye tabir edecegim silahlardan biridir.
Sayfanın En Üstüne Git

kolpa
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 02/02/2005 :  01:31:27  Bilgileri Göster  kolpa'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
evet aynı fikirdeyiz benim en sevdiğim silah bu oyunda 3-3 ama bence en iyi silah 4-2 dürbünü süper ve çook iyi tarıyo ya sence ??

Ya benle gelir , ya burda kalırsın Adamım HA HA HA
Sayfanın En Üstüne Git

CANPOLATALEMDAR
Üye

Turkey
İleti 365

İletim - 02/02/2005 :  01:34:00  Bilgileri Göster  CANPOLATALEMDAR'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet countere ilk basladigimda 4-2 cok tepiyordu.Tabi oynaya oynaya teptirmemeyi ögrendim.Tepse bile benim kontrölümde tepiyor.Terrorlerin en iyi silahi bence
Sayfanın En Üstüne Git

kolpa
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 02/02/2005 :  01:45:36  Bilgileri Göster  kolpa'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bende de aynısı oluyodu sanki çook tepiyomuş yani sekiyomuş gibi geliyodu ama teker teker ateş etmeye başladığım zaman düzeldi oynayışım şimdi de sekiyo ama alıştım !!!

Ya benle gelir , ya burda kalırsın Adamım HA HA HA
Sayfanın En Üstüne Git

CANPOLATALEMDAR
Üye

Turkey
İleti 365

İletim - 02/02/2005 :  01:49:06  Bilgileri Göster  CANPOLATALEMDAR'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben seri ates ederim 4-2'yle
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 41 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000