AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Counter-Strike ve Diğer Half-Life Modları
 Counter-Strike (CS)'ın En İyi Silahı Hangisidir?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 41

kolpa
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 02/02/2005 :  01:51:23  Bilgileri Göster  kolpa'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ben seri ateş etmiyorum 4-2 yle çünkü ben eğer teker teker ateş edersem hiç ıskalamıyorum. Bir de ben snipi süper kullanırım !!
Sayfanın En Üstüne Git

CANPOLATALEMDAR
Üye

Turkey
İleti 365

İletim - 02/02/2005 :  20:21:21  Bilgileri Göster  CANPOLATALEMDAR'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben bazen sniper müthis ötesi kullanirim(Tabi o gün sansim varsa)
Sayfanın En Üstüne Git

kolpa
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 03/02/2005 :  21:40:35  Bilgileri Göster  kolpa'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
eğer adam çpk kek se hemen vururum sniple ama çok hareket ediyosa zaten yanımda her zaman deset eagle taşırım kaçacağını sanmıyorum kurşunum bitene dek devamlı ateş ediyorum desert eagle yle !!
Sayfanın En Üstüne Git

kalem-tıraş
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 11/02/2005 :  19:12:19  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bence en iyi silah 5-1 ama kişiye göre değişir . B en DUST'ta 5-1'i aldım mı ve de tünele girdim mi bombam da varsa ve yedek silahım 1-3 se istersen karşıdaki herife 4-3 yani colt ver yine de öldürürüm ama 5-1 i çatışmaların dışında kullanamıyorum çünkü hemen ölüyorüm . Tabi çelik yelek almayı unutmuyorum çünkü bayaa iyi oluyo çatışmada !!!
Sayfanın En Üstüne Git

CANPOLATALEMDAR
Üye

Turkey
İleti 365

İletim - 12/02/2005 :  00:32:31  Bilgileri Göster  CANPOLATALEMDAR'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
5-1 çok dengesiz bir silah bence.5-1'le duvar tarıyorum ben pool_day'de filan
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 41 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000