Lisans yedeklenmediği sürece almayı düşünmüyorum. Eğer bunu düzeltmeyip de yeni versiyonu piyasa sürerlerse... Türk oyunu diye kendimi soyduracak değilim.
Neyse artık oyun sektörüne destek olsun diye bir tanede enişteme aldırdımşimdi rahat rahat format atabilirim formattan sonra eski lisansımı koyup bir deniycem olursa yazarım ama bunun için almamazlık etmeyin alın oynayın bide kafama takılan bir şey var Pusu'da max payne'in grafik motorundan bazı alıntılar varmı yoksa tamamen yeni bir şey mi?Çünkü oyunun başında Fatih'in arkadan görününşü bana aynı Max'i hatırlattı
Eğer beni şeçkin üye yaparsanız Pusunun aktivasyon işini kökünden çözücem World of Warcraft Bütün serverlarda 56k bağlantı ile oynanabilecek
Ben ben sanırım kendimde değilim kalkalı 15dk oldu gene yatıyorum
Türk demek Türkçe demektir.Ne mutlu Türküm diyene! Turgay Atacan'ın biriminden saygılarla
arkadaşlar türk oyunu olsunda ne olursa olsun diyorum! bu da bir başlangıç ve başlangıçlarda hiçbir zaman mükemmel olamaz daha emekleme dönemini yaşayan türk oyunları için bu kadar eleştiri acımasızca olsa gerek bende alacam bu oyunu ufakta olsa bir katkım olur beğenip beğenmemek şimdi için önemli DEĞİL!