Lisan yedeklemesine izin vermeyip sonra da bunu (öyle yapacakları söyleniyor) yeni bir versiyon sürerek, aynı oyunu iki kere satarak kapatmaya çalışan zihniyeti koruyamam..
HASSOOO kardeş arkadan görünüş her ne kadar tasarımla ilgili olsa da ben hareketleri ve çevreyi max payne'e çok benzettim bence oyunu yapanlar bir parça max payne'den etkilenmiş.Amaaan bize ne max'ten ekşi suratlı adamın teki Fatih abi bize yeter de artar Bu konudan çıkan sonuç durmak yok,oyun piyasasında tüm tüm dünya bizi konuşur olana kadar umarız bu çalışmalar devam eder.Bu arada Splinter cell 3'ün kopya korumasıyla ilgili bir şey bilen varsa lütfen bizimle paylaşsın elemanlar hala uğraşıyorlarmış ama crack falan hikaye bu sistem eğer yaygınlaşırsa herhalde artık sevdiğimiz oyunların hepsini orjinal olarak alacağız.Tahminen bir iki kere küfür ede ede alırız sonra bir gün fiyatlar iyice aşağıya inicek ve o gün korsanın bitişi olucak Çok mu iyimserim acaba
Türk demek Türkçe demektir.Ne mutlu Türküm diyene! Turgay Atacan'ın biriminden saygılarla
orjinal oyun almak güzel birşey ama fıyatlar o isteğimizi geri çeviriyor eğer gerçekten fiyatlar düşerse çok iyi olur bencedee korsan oyun almayada gerek kalmayacak artık ama şimdilik bunu düşünmek bile hayal bencee!
ramco17, oyunu eleştirmiyoruz biz. Sadece yapımcıların yanlış politikasını eleştiriyoruz. Kullandıkları kopya koruma sistemine hiçbir oyunda rastlamadım. Neden rastlamadığımız da apaçık ortada. Onların da biliyor olması lazımdı bunu.