arkadaşlar ben popww yi ilk şekilde bitirdim yani kızı öldürdüm. ikincisi için su kılıcını almak için ilk üç life upgrade(gizli bölümleri) yi alamadım şu anda merkez salondayım zaten teki merkez salondaymış diğeri ise bahçenin oralarda onların ikisini dönüp alabiliyorum ama kara kızı öldürdüğümüz yerdekini alıp geri dönemiyorum. normal oyuna devam edip portala sonrada bizi dahakanın ilk kovaladıgı yere zıplarken zıplyamıyor önceden zıplarken şimdi zıplayamıyor oraya zıplasam merkez salona geri dönüp dahaka ile karşılaşıcm ama olmuyor ne yapa bilirim?
Siyah kadını öldürdüğün kısımdaki life uprade i sonradan almanın bir yolu var mı bilmiyorum. Aslında alıyorsun ama geri dönemiyorsun. Burada olay biraz karışık. Tam olarak oyunun neresinde olduğuna bağlı. Senin anlattıklarından anldığım kadarıyla sorun şurda: Sonradan "kanlı mimber" e geldiğinde geri dönüş yolundan atlayamazsın. Yukarı doğru tırmanman gerek. Normal de prens mumyaya dönüştükten sonra "kanlı minber" in üst katından geçiyor. Sonrasında bol atlamalı zıplamalı bir oda var. (önceden defalarca geçtiğimiz) Odanın ilerisinde bir kapı var. Ancak bu kapı kilitleniyor(salona açılan demir parmaklıklı olan) ve prens yola "uçurum" dan devam ediyor. (mumya prens ile demir kapıya gelince sola doğru devam ediyorduk galiba) Sonrasında uçurum, kütüphane ve hapishane diye geçiyor bölümler. Bunu yapabirsen oyunda ilerleyebilirsin. Ancak yol oldukça uzun. Ama dediğim gibi bu kısım biraz karışık.