ben griffin yani dev kuşu öldürdüm.Sonra kaiilena ile ilk önceki kadının ölmediğini gördüm.bahçeye kadar geldim sonra ne yapacağımı bilmiyourm.hani ortasında ve yanlarında kol olan yerde
Aşagıda yazılan şekilde yapın diyorsunuz ama; gelenleri yok ediyorum ama kapıdan geçemiyorum kapı nerede bir tane yer var oda yaratıkların indiği yer. başka ne açık kapı var ne de açılan bir kapı.... yardımlarınızı bekliyorum........ "" Hapishane, Maskeyi arayış (Geçmiş) Tuzakları geçip odaya ulaşın ve az evvel alamadığımız “Scorpion Sword”u alın. Bu silahla bazı çatlak duvarları kırabiliyoruz. Gelenleri yok edip kapıdan geçin, kırık duvarda kılıcı kullanıp devam edin. ""
Olması gereken ondan fazla adam hakladıktan sonra bir kapı açılacak oraya gittiğinde duvara yanaşınca yazı çıkacak beni kır diye:) Bir ihtimal hile veya başka yardımcı birşey kullanıyorsan ondan oluyor olabilir varsa iptal et ve o bölümü tekrar oyna sanırım düzelir,dediğin yere(adamların geldiği yer)çıkacağım diye uğraşma. Dedğin yer için daha önce bunları yazmıştım belki sendede aynı olay vardır.