|
| Yazar |
Konu  |
|
Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848 |
İletim - 02/08/2005 : 18:54:27
|
alıntı: HASSOOO tarafından yazılan: Bugüne kadar dönem dönem kullandığım nickler:
X_waRRioR, BlackKnight, Ojiho, Ojihoma, warGENERAL, spy, LongBow, L_Steel, Akareem, Irday, Hnzar, Hunzar, Suvari, Svari, Sacraten, SAmpDoria, LardaynSteel, EuropeanLord... dahasını hatırlayamıyorum, çok zaman geçti :)
0RH++'yı unutmuşsun gözüm =)
Benim nick olayında söyleyecek fazla bir sözüm yok. Rappier ne derseniz Lorenna McKenneth dinleyin oradan öğrenirsiniz. Bu nicki yaklaşık olarak 8-9 senedir kullanırım. Nerede rappier görürseniz bilinki %90 o kişi benimdir. Daha öncesinde scorpion'u nick olarak kullanıyordum. Sebebi burcumun akrep olmasıydı. Birgün üniversitenin bilgisayar odasında elemanın birinin nickini gördüm. Oda scorpion'u kullanıyordu... Adamın tipine baktım ve o gün bu nicki kullanmaktan vazgeçtim. Bana nick değiştirtecek bir tip nasıl olur beni tanıyanlar az çok tahmin ederler herhalde. Daha eskidende Iceman'ı kullanıyordum. Onu neden değiştirdim hatırlamıyorum ama kesin önemli bir sebebi vardır =)
|
 |
|
|
omersinan
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 02/08/2005 : 21:17:13
|
| Valla ben Rappier'i Neverwinter Nights'taki bi kılıç olarak biliyodum :) |
 |
|
|
Jeta
Üyeliği Kilitli
Italy
İleti 0 |
İletim - 02/08/2005 : 22:29:50
|
| arkadaş bu konu açılmıştı 1 kere daha açılmıştı niye böyle bir konu açıp forumu kirletiyorsun??? |
 |
|
|
RoM3o
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1373 |
İletim - 02/08/2005 : 22:35:30
|
| BEn demiştim :D |
Member Since ~ 2004
God is busy, May i help u? :)
|
 |
|
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 03/08/2005 : 00:32:09
|
alıntı: omersinan tarafından yazılan:
Valla ben Rappier'i Neverwinter Nights'taki bi kılıç olarak biliyodum :)
Ben de Ninja Kaplumbağalar'daki Rappier sanıodum. Tövbe tövbe.  |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|