AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 İsimlerinizin manası ne? Neden bu isimler?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 10

HASSOOO
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 03/08/2005 :  15:08:41  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Bamboocha tarafından yazılan:

arkadaş bu konu açılmıştı 1 kere daha açılmıştı niye böyle bir konu açıp forumu kirletiyorsun???

Bu forumun yöneticileri yok mu? Ota .oka atlamayın, uyarmak senin üzerine vazife değil (kızdım çünkü konunun içine ettin)
Sayfanın En Üstüne Git

Mérula Alba
Seçkin Üye

Turkey
İleti 660

İletim - 03/08/2005 :  21:30:13  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Merula Alba: Latincede beyaz kuzgun demek. Syberia 2 de kuşlara hasta olan rahibin en sevdiği kuştu.

- How many did you fall in love before me?
- None!
- And after me?
- None!
Tristan&Isolde
Sayfanın En Üstüne Git

Erci-e@Hanzo
Üye

Turkey
İleti 476

İletim - 03/08/2005 :  23:34:55  Bilgileri Göster  Erci-e@Hanzo için bir AOL İletisi Gönder  Erci-e@Hanzo için bir ICQ İletisi Gönder  Erci-e@Hanzo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Erci-e@Hanzo için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Benimkini belki bilirsiniz 1995 de türkçe rapi türkiyeye ilk getiren bir grup hatta bu bir proje ,türkiyeye rapi tanıtma porjesi işte neyse o grupta Erci_E adında grubun solisti vardı ben de onu çok severdim şimdilerde hortladığına dahir bilgiler edindin mağlum albümü çıktı işte 1995 den beridir ismim Erci_E 1995 den önce Sadece hanzoyu kullanırdım şimdi Erci-e@Hanzo oldu.

Server : Cypher
Level : 79
Race : Elemental lord
Name : bL4cKm4GiC
Sayfanın En Üstüne Git

kusadam
Üye

Turkey
İleti 300

İletim - 05/08/2005 :  03:16:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
benimkide şöyle...5 yıldır karikatür çizen biriyim..belki daha eskidir..ilk "karaladığım" kahramanımın adıdır kuşadam...çok severim kendisini saygı duyarım..hayali arkadaş gibi bişey yani benim için...

Passive-Aggressive Bullsh.t.

--------------------------
SILKROAD
server: Tibet
nickname: Opiate
job: Trader
level: 20+ (sp farming)
Sayfanın En Üstüne Git

Lafbilir
Üye

Turkey
İleti 146

İletim - 05/08/2005 :  10:12:07  Bilgileri Göster  Lafbilir'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Benim de ortaokulda yazarlık denemelerim vardı.Hocalar şiir falan okuttururdu bana...O zamanlar adımı Lafbilir koymuşlardı,gerçi biraz daha kendilerini zorlasalar daha güzel birşey bulabilirlerdi.Ama 9-10 senedir kullandığım birşey işte.

En sonunda AŞK...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 10 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000